Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu cred că USL trebuie să vină în Parlament la mesajul lui Băsescu. Vom lua o decizie luni

Ponta: Nu cred că USL trebuie să vină în Parlament la mesajul lui Băsescu. Vom lua o decizie luni

Ponta: Nu cred că USL trebuie să vină în Parlament la mesajul lui Băsescu. Vom lua o decizie luni
24 Feb 2012   •   17:18

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că nu crede că parlamentarii USL ar trebui să asiste în Parlament la mesajul pe care intenţionează să îl adreseze preşedintele Traian Băsescu, informează Mediafax.
   
Liderul social-democrat a spus că decizia cu privire la poziţia parlamentarilor USL va fi luată luni de conducerea Uniunii.
   
"Opinia mea este că nu are rost să mergem acum în Parlament, din cauza lipsei totale de dialog din partea puterii, care a urmat după votul de investitură al Guvernului Ungureanu. Eu am întins atunci o mână, pentru care am primit multe critici chiar din opoziţie, iar în schimb nu am primit decât insulte şi atacuri. Eu nu văd niciun motiv pentru care parlamentarii USL ar trebui să meargă în Parlament, dar vom decide luni la şedinţa conducerii", a declarat preşedintele PSD.
   
Preşedintele Traian Băsescu a trimis o scrisoare preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, în care îi informează că doreşte să adreseze un mesaj pe teme de politică internă, în Parlament, în data de 7 martie.
   


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close