Prima reacție din PSD după ce opoziţia a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă: „E o bătaie de joc”

de S.T.    |    14 Dec 2018   •   15:34
Prima reacție din PSD după ce opoziţia a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă: „E o bătaie de joc” Foto: captură Antena 3

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache (PSD) a vorbit, vineri, despre moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă.

„Moțiunea va fi citită luni după-amiază, începând cu ora 16.00. Dezbaterea și votul vor fi joi, începând cu ora 10.00”, a anunțat Florin Iordache. 

„Dacă tot au depus atât de târziu, în bătaie de joc această moțiune, nici ei nu își doresc să treacă... cum vă închipuiți că au depus azi dimineață prin colegi care, din câte știu eu, nu sunt în conducerea celor trei formațiuni, o moțiune. Modul în care tratezi așa... sunt conștienți că nu au nicio șansă să treacă”, a mai spus Florin Iordache.

Mai mulţi reprezentanţi ai partidelor din opoziţie au depus, vineri, moţiunea de cenzură „Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!”. 

Declaraţie surprinzătoare din partea unui lider PNL: „Moțiunea de cenzură nu are nicio șansă!”

„Astăzi am depus moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!" Este o moţiune de cenzură pe care eram obligaţi să o depunem, având în vedere starea în care această guvernare a dus România astăzi, dar mai ales având în vedere viitorul sumbru pe care îl întrevedem dacă această guvernare rămâne în România. Este foarte important să realizăm momentul acestei moţiuni, care este momentul adevărului. Astăzi în România avem grupări politice care spun că respectă valorile europene, respectă tot ce înseamnă să fii european, se mândresc să facă parte din familia europeană şi din familiile europene, partidele politice care astăzi conduc Europa, totuşi, la ei acasă susţin o coaliţie care a distrus România în ultimii doi ani de zile şi care a îndepărtat România de Europa. A venit momentul să lămurim acest lucru în societatea noastră şi să facem ceea ce spunem. Dacă respectăm Europa, România este momentul să votăm această moţiunea de cenzură şi să trimitem această guvernare acasă”, a afirmat senatorul PNL Florin Cîţu.

Citiți și:

Klaus Iohannis, reacție despre moțiunea de cenzură: Este principalul instrument al opoziției în Parlament

ExitPOLL
Parteneri
x close