Antena 3 CNN Politică PSD depune propria moțiune de cenzură doar dacă va fi semnată și de USR-PLUS. Sorin Grindeanu: ”Trebuie să își asume dezastrul din ultimul an”

PSD depune propria moțiune de cenzură doar dacă va fi semnată și de USR-PLUS. Sorin Grindeanu: ”Trebuie să își asume dezastrul din ultimul an”

Social-democrații vor depune propria moțiune de cenzură, doar dacă va fi semnată și de USR-PLUS. O altă condiție este ca moțiunea să fie depusă când se vor strânge cele 243 de voturi necesare demiterii Guvernului Cîțu.

PSD depune propria moțiune de cenzură doar dacă va fi semnată și de USR-PLUS. Sorin Grindeanu: ”Trebuie să își asume dezastrul din ultimul an”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2021   •   11:12

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat la Antena 3 că USR-PLUS trebuie să își asume un text de moțiune de cenzură din care să se înțeleagă că aceștia au fost la guvernare:

„Dacă vor cu adevărat să dea jos guvernul trebuie să își asume dezastrul din ultimul an și să voteze moțiunea PSD. (...) În momentul în care noi am făcut publică moțiunea cu 157 de semnături ale parlamentarilor PSD, am invitat pe toți cei care au vrut să voteze această moțiune să vină la discuții, inclusiv pe textul moțiunii. Nu au avut bunul-simț să ne consulte pe text și au venit cu un text din care reiese că USR-ul chiar nu a fost la guvernare.

Vedem mâine la Biroul Permanent Reunit ce vor spune cei de la USR-PLUS. Tot ceea ce ne dorim este să plece Cîțu, dar să plece împreună cu Ghinea, cu Barna, cu Drulă și cu Năsui. Sunt în aceeași măsură vinovați pentru dezastru.

Ne interesează mâine mult mai mult decât moțiunea USR-PLUS ca la Biroul Permanent Reunit să treacă propunerea noastră de a face comisie de anchetă cu privire la ceea ce se întâmplă în Energie. Asta este agenda principală a cetățeanului.”
 

×
Subiecte în articol: motiune PSD USR-PLUS
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close