Antena 3 CNN Politică Rache: Ar fi un "gest parşivel" ca Antonescu să candideze la congres, sperând să fie reales preşedintele PNL

Rache: Ar fi un "gest parşivel" ca Antonescu să candideze la congres, sperând să fie reales preşedintele PNL

Rache: Ar fi un "gest parşivel" ca Antonescu să candideze la congres, sperând să fie reales preşedintele PNL
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Mai 2014   •   11:17

Jurnalistul Felix Rache este de părere că ar fi un "gest parşivel" din partea lui Crin Antonescu, dacă va candida la congresul PNL, sperând să fie reales în fruntea partidului, după ce ieri a demisionat de la şefia formaţiunii politice.

 
Întrebat cine crede că va ajunge să conducă PNL, Rache a răspuns:
 
"Am văzut şi eu că domnul Crin Antonescu şi-a dat demisia, dar dacă o să candideze la congres, nu mi se pare un gest bărbătesc, mi se pare un gest - pe care tot domnul Crin Antonescu îl cataloghează - mi se pare un gest de parşivel", a comentat Rache, marţi, la emisiunea Previziunile zilei, de la Antena 3.

Rache face aluzie la atacul lui Crin Antonescu asupra lui Victor Ponta, când liberalul a spus că premierul "face un joc parşivel" în cazul proiectului Roşia Montană şi că trebuia să-şi asume proiectul, odată ce a fost trimis de guvern către Parlament.
 
Răspunzând întrebării, jurnalistul a apreciat că, cel mai probabil, Antonescu se gândeşte la varianta că va fi reales preşedinte al PNL la congresul partidului.
 
În ceea ce priveşte rezultatul alegerilor de la europarlamentare, Antonescu şi Johannis şi-au împărţit insuccesul, a mai spus realizatorul emisiunii Deziluzia optică.
 
"Crin Antonescu şi-a împărţit eşecul cu Iohannis în aceste alegeri europarlemtare, aşa era nornal, nemţeşte, jumătate-jumătate", a comentat Felix Rache.

Crin Antonescu a declarat, luni, că a demisionat din fruntea PNL, el precizând că BPN al PNL, care a demisionat, asigură conducerea până la Congres.

Cum e "colorată" harta, după alegerile europarlamentare





 
 

×
Subiecte în articol: Felix Rache Crin Antonescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close