Antena 3 CNN Politică Reducere buget: Camera Deputaţilor ar putea transfera Cercetării 10 milioane de lei

Reducere buget: Camera Deputaţilor ar putea transfera Cercetării 10 milioane de lei

Reducere buget: Camera Deputaţilor ar putea transfera Cercetării 10 milioane de lei
Sursa foto: Camera Deputatilor
09 Feb 2009   •   13:41

10 milioane de lei din bugetul Camerei Deputaţilor ar putea fi transferaţi în domeniul cercetării, a anunţat luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Bani ar proveni din reducerea cheltuielilor de personal, dar şi a altor categorii de cheltuieli.
Anastase a precizat că va propune Biroului Permanent reducerea bugetului Camerei cu această sumă, proiectul de buget putând fi amendat odată cu discutarea întregului buget de stat pe 2009 în cadrul comisiilor parlamentare de specialitate. Democrat-liberala a mai spus că suma poate fi alocată cercetării prin reducerea cheltuielilor de personal, dar şi a altor categorii de cheltuieli, în funcţie de necesităţi.
Guvernul a decis joi suplimentarea bugetului alocat pentru cercetare şi dezvoltare în anul 2009 cu 10 milioane de euro, suma provenind din bugetul alocat iniţial Cancelariei Primului - Ministru. Premierul Emil Boc a precizat că o altă suplimentare a bugetului alocat pentru cercetare şi dezvoltare se va face la următoarea rectificare bugetară.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Camera Deputatilor buget transfer cercetare
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close