Antena 3 CNN Politică REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Vezi prezența la vot în timp real!

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Vezi prezența la vot în timp real!

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Vezi prezența la vot în timp real!
10 Noi 2019   •   07:27

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Aproape 900.000 de alegători din România votaseră după două ore și jumătate de la deschiderea urnelor.

După nici jumătate de oră de la deschiderea urnelor votaseră peste 160.000 de alegători din România.

VEZI PREZENȚA LA VOT ÎN TIMP REAL

În ţară, sunt organizate 18.748 de secţii de votare. Potrivit AEP, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este 18.217.156 pentru acest scrutin.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 Cetăţenii pot vota cu un act de identitate valabil, emis de statul român, respectiv: cartea de identitate; cartea electronică de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul diplomatic electronic; paşaportul de serviciu; paşaportul de serviciu electronic; paşaportul simplu; paşaportul simplu electronic; paşaportul simplu temporar; titlul de călătorie; carnetul de serviciu militar.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 Dacă alegătorul se află în unitatea administrativ-teritorială unde îşi are domiciliul sau reşedinţa poate vota numai la secţia de votare la care este arondată strada sau localitatea unde îşi are domiciliul ori reşedinţa, iar dacă se afla în altă unitate administrativ-teritorială poate vota la orice secţie de votare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 Dacă alegătorul îndeplineşte funcţia de membru al biroului electoral al secţiei de votare sau de operator de calculator al biroului electoral al secţiei de votare ori asigură menţinerea ordinii, votează la secţia de votare unde îşi desfăşoară activitatea. De asemenea, în cazul în care alegătorul are mobilitate redusă poate vota la orice secţie de votare care îi asigură accesul la vot.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close