Antena 3 Politică Rezultatele numărătorii PARALELE a PSD: 53% Iohannis, 47% Ponta

Rezultatele numărătorii PARALELE a PSD: 53% Iohannis, 47% Ponta

de O.P.    |    17 Noi 2014   •   06:30
Rezultatele numărătorii PARALELE a PSD: 53% Iohannis, 47% Ponta

Primele rezultate ale numărătorii paralele a PSD, date publicității duminică noaptea de președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, se cifrează la 53% pentru Klaus Iohannis și 47% pentru Victor Ponta.

De asemenea, Dragnea a anunțat că nu-și va da demisia din PSD "sub nicio formă".

"La 95% din secții încărcate până acum procentul este în jur de 53% la 47% pentru Iohannis", a declarat Dragnea la sediul PSD.

"Răspunsul la cum s-a răsturnat acest scor, eu nu îl am, pentru că eu sunt la un partid politic Cred că acest răspuns vi-l poate da altcineva, nu eu", a adăugat acesta.

Președintele executiv al PSD a adăugat că, în acest moment, "nu stă nimeni să facă analiză". "O să avem timp în zilele următoare să facem analize, vreau încă o dată să le mulțumesc tuturor colegilor mei din partid, care au muncit în această campanie și au muncit cum trebuie, o să vedem ulterior dacă au fost greșeli, unde au fost greșeli. (...) Nu am de gând să demisionez din partid sub nicio formă. O să avem o discuție în zilele următoare cu colegii din partid și o să hotărâm. Mâine (luni — n.r.) o să ne întâlnim într-un grup restrâns și o să comunicăm cu colegii din județe, și o să vedem când și dacă vom convoca Comitetul Executiv", a mai spus Liviu Dragnea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close