Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Bilanţul negru al naturii dezlănţuite: Peste 180 secţii de vot şi 225 de localităţi fără energie electrică

Bilanţul negru al naturii dezlănţuite: Peste 180 secţii de vot şi 225 de localităţi fără energie electrică

Bilanţul negru al naturii dezlănţuite: Peste 180 secţii de vot şi 225 de localităţi fără energie electrică
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    09 Dec 2012   •   17:00

Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor, a cerut, duminică, să fie făcut un control la Electrica, după ce 225 de localităţi şi 181 de secţii de votare au rămas fără curent electric din cauza ninsorilor şi vijeliilor.

Reprezentantul Ministerului Economiei în Comandamentul de iarnă a spus că întreruperile de curent s-au produs după ce mai mulţi stâlpi de electricitate s-au prăbuşit din cauza vijeliilor sau copaci doborâţi de vânt au căzut peste cablurile electrice, informează Mediafax.

HARTA ELECTORALĂ - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminică

Acesta a raportat în videoconferinţa cu prefecţii şi reprezentanţii autorităţilor publice locale că nu ştie exact când se vor remedia problemele, în condiţiile în care în multe situaţii se acţionează pentru izolarea cablurilor distruse.

24 de localităţi din Hunedoara şi Caraş-Severin, fără energie electrică

Ministrul Mircea Duşa a cerut să fie făcute verificări la Electrica după ce reprezentantul Ministerului Economiei nu a venit cu soluţii concrete şi imediate pentru soluţionarea problemelor.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close