Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Incident tragic la vot: Un bărbat de 61 de ani, mort la ieşirea dintr-o secţie de votare din Dolj

Incident tragic la vot: Un bărbat de 61 de ani, mort la ieşirea dintr-o secţie de votare din Dolj

Incident tragic la vot: Un bărbat de 61 de ani, mort la ieşirea dintr-o secţie de votare din Dolj
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    09 Dec 2012   •   17:22

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitatea doljeană Întorsura s-a stins din viaţă, duminică, la scurt timp după ce a votat, el prăbuşindu-se în apropierea secţiei de votare, informează Mediafax.

Bărbatul a mers, duminică după-amiază, la secţia de votare 378 din localitatea Întorsura, la care era arondat. După ce a părăsit secţia, bărbatului i s-a făcut rău, prăbuşindu-se, iar la faţa locului a fost chemată o ambulanţă. Din păcate, bătrânul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au constatat decesul.
   
"Bărbatul a fost şi a votat, iar la scurt timp a murit. Era cunoscut ca având afecţiuni cardiace", a declarat primarul comunei Întorsura, Constantin Camen.

Galaţi: O femeie de 73 de ani şi-a dat ultima suflare imediat după ce a votat

   
Tot duminică după-amiază, un tânăr de 21 de ani, membru PP-DD în secţia de votarea 42 Craiova, a leşinat în secţie. Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar în locul său a fost trimis tatăl acestuia, care a fost numit membru în secţie din partea PP-DD.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close