Antena 3 CNN Campanii Romania la vot O persoană a fost descoperită oferind bani în numele unui candidat ARD

O persoană a fost descoperită oferind bani în numele unui candidat ARD

O persoană a fost descoperită oferind bani în numele unui candidat ARD
Sursa foto: Foto: impactingorj.com
09 Dec 2012   •   19:51

În localitatea Corbii Mari, din Dâmboviţa, o persoană a fost descoperită oferind bani alegătorilor în numele unui candidat ARD, scrie A

''În localitatea Corbii Mari a fost identificată o persoană conducând autovehiculul marca VW Transporter de culoare albă, nr. de înmatriculare DB 06 FEL, care oferea bani alegătorilor în numele candidatului ARD Vladu Iulian'', scrie în comunicatul emis de PSD Dâmboviţa.

''Solicităm ca, în baza competenţelor atribuite de lege, să fie luate de urgenţă măsurile necesare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorilor şi pentru restabilirea ordinii de drept'', se mari arată în comunicat.

Candidatul ARD a infirmat acuzaţiile aduse.

''Referitor la comunicatul de presă al organizaţiei judeţene PSD  Dâmboviţa, resping vehement acuzaţia de oferire de bani unor cetăţeni din comuna Corbii Mari. Informaţia este de natură să-mi denigreze imaginea'', a precizat Vladu.

''Intenţionez să-l dau în judecată pe cetăţeanul care şi-a permis să-mi folosească numele într-o ilegalitate. Menţionez că am respectat şi voi respecta întotdeauna legea. Fac apel la autorităţile statului să verifice cu maximă atenţie asemenea diversiuni şi manipulări menite să inducă în eroare instituţiile statului de drept şi opinia publică'', a spus deputatul Iulian Vladu, candidat ARD pentru un nou mandat în Colegiul 8 Găeşti.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close