Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Păruieli şi îmbrânceli în faţa unei secţii de votare. 2 femei şi-au "impus opţiunile electorale"

Păruieli şi îmbrânceli în faţa unei secţii de votare. 2 femei şi-au "impus opţiunile electorale"

Păruieli şi îmbrânceli în faţa unei secţii de votare. 2 femei şi-au "impus opţiunile electorale"
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Dec 2012   •   18:18

Două femei s-au luat la bătaie în faţa Secţiei de votare 80 din Voluntari. Acestea s-au păruit şi îmbrâncit în urma unei dispute privind opţiunile electorale, Poliţia fiind nevoită să anunţe ambulanţa după ce una dintre ele a suferit un puseu de tensiune, scrie Mediafax.
   
Una dintre femei a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Ambulanţei Bucureşti Ilfov, a declarat directorul medical al Serviciului Ambulanţa Bucureşti-Ilfov (SABI), dr Cristian Grasu.

Femeia, din cauza nervilor,  a suferit un puseu de tensiune şi i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au chemat ambulanţa. Aceasta a primit îngrijiri medicale, refuzând să meargă la spital şi alegând să meargă acasă.
  
Tot astăzi, o femeie în vârstă de 73 de ani a murit la ieşirea din secţia de votare amenajată în incita unei şcoli din municipiul Galaţi.

Antena3 şi www.antena3.ro te vor ţine la curent cu tot ce se va întâmpla la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, dar cel mai important lucru este că de la noi afli primul rezultatele.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close