Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Vasile Blaga nu poate să voteze. Drumul spre secţia de votare, blocat de zăpadă

Vasile Blaga nu poate să voteze. Drumul spre secţia de votare, blocat de zăpadă

Vasile Blaga nu poate să voteze. Drumul spre secţia de votare, blocat de zăpadă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Dec 2012   •   09:48

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, întâmpină dificultăţi în procesul de a vota în secţia de care aparţine, respectiv cea din Sânnicolau Mare (Timiş), întrucât drumul către aceasta este blocat de zăpadă, informează Mediafax.

Drept urmare, şeful democrat-liberalilor a fost nevoit să se întoarcă din drum şi îşi va exprima opţiunea electorală la Deta, a spus liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Potrivit acestuia, Blaga a plecat din Timişoara spre Sânnicolau Mare înainte de ora 9.00, însă a fost nevoit să se întoarcă, în dreptul localităţii Becicherecu Mic, din cauza drumului blocat.

Drumul care leagă Timişoara de Cenad şi care traversează Sânnicolau Mare este blocat din cauza zăpezii şi a viscolului.

În judeţul Timiş, la ora transmiterii acestei ştiri mai sunt două secţii de votare închise - la Checea şi Ghilad - după ce, la ora 7.00, aproximativ 200 de secţii nu au putut fi deschise din cauza viscolului. Imediat după această oră, secţiile au putut fi deschise, pe măsură ce membrii secţiilor ajungeau.

În judeţul Timiş, sunt 608.409 alegători, fiind amenajate 596 de secţii de vot, din care 212 în Timişoara. În Timiş sunt zece colegii pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat, fiind tipărite 1.350.000 de buletine de vot.


HARTA ELECTORALĂ - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminică

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.



×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close