Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Vezi AICI LIVE imagini cu zonele afectate de ninsori. MAI a cerut ajutorul MApN pentru a interveni pe drumurile acoperite cu zăpadă

Vezi AICI LIVE imagini cu zonele afectate de ninsori. MAI a cerut ajutorul MApN pentru a interveni pe drumurile acoperite cu zăpadă

Vezi AICI LIVE imagini cu zonele afectate de ninsori. MAI a cerut ajutorul MApN pentru a interveni pe drumurile acoperite cu zăpadă
de O.P.    |    09 Dec 2012   •   08:52

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a cerut Ministerului Apărării Naţionale să sprijine intervenţia pe drumurile acoperite cu zăpadă, pentru deblocarea oamenilor şi a drumurilor care duc spre secţiile de votare, a declarat, duminică, secretarul de stat din MAI Bogdan Tohăneanu.

LISTA COMPLETĂ a drumurilor blocate din cauza ninsorii

Pentru a vedea care sunt zonele afectate de ninsori, sau pentru a afla cum este la tine în oraş, poţi vedea LIVE imagini de pe webcam-ul Jurnalul Naţional.

HARTA ELECTORALĂ - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminică

Secretarul de stat din MAI pentru Relaţia cu Parlamentul şi Guvernul, Bogdan Tohăneanu, a spus că au fost câteva probleme la deschiderea unor SECŢII DE VOTARE, în special din vestul ţării, unde membri ai unor secţii nu au putut ajunge până la ora 7.00, din cauza ninsorii şi a viscolului.

Vezi aici ce se întâmpla pas cu pas în ziua alegerilor

Tohăneanu a subliniat însă că procesul electoral se desfăşoară în condiţii normale raportat la nivelul întregii ţării. "Vremea nu este foarte blândă, astfel că se aşteaptă să fie probleme", a precizat Tohăneanu.

Secretarul de stat a mai spus că autorităţile locale au principala atribuţie ca, împreună cu Poliţia Rutieră, să creeze condiţiile necesare pentru accesul populaţiei la vot, să intervină pentru deblocarea drumurilor care dus spre secţiile de votare pentru ALEGERILE PARLAMENTARE şi, cel mai important, să intervină în cazul în care sunt oameni blocaţi din cauza zăpezii.




×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close