x close

Șerban Nicolae, aproape să fie exclus din PSD. Scenariul care bântuie astăzi ședința conducerii social-democrate

de A.M.P    |    08 Mai 2017   •   10:34
Șerban Nicolae, aproape să fie exclus din PSD. Scenariul care bântuie astăzi ședința conducerii social-democrate 482 Foto: Agerpres

Senatorul Şerban Nicolae riscă să fie exclus din PSD din cauza legii graţierii. Liviu Dragnea a anunţat că social-democraţii se vor reuni în şedinţa Comitetului Executiv pentru a tranşa situaţia senatorului.

Preşedintele Comisiei Juridice din Senat a fost acuzat că acţionat singur atunci când a introdus amendamentele şi a votat graţierea faptelor de corupţie.

Controversata lege a graţierii se dezbate luni dimineață în Comisia Juridică din Senat. Parlamentarii trebuie să finalizeze legea care va intra la vot în plen la ora 16.00. După ce, inițial, votase grațierea mai multor infractiuni de corupție, comisia juridică a revenit a doua zi și a anulat votul.

”Sper că este o exagerare de presă posibilitatea ca Șerban Nicolae să fie exclus din partid. Alminteri, se va spune că oricine îndrăznește să se apropie de Codul Penal și de Procedură Penală, pentru a implementa ceea ce CCR a cerut să fie implementat, va fi exclus din PSD sau va fi mazilit. Deci, după cazul Florin Iordache, va urma cazul Șerban Nicolae”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

”Eu cred că Liviu Dragnea are un plan. Probabil că se gândește cum să facă să aducă PSD-ul în opoziție. (...) Nu are argumente logice pentru o astfel de atitudine. Chiar dacă a greșit Șerban Nicolae, că nu s-a consultat cu partidul, nu asta este soluția”, a mai spus Chirieac.

Citeşte mai multe despre:

Liviu Dragnea legea gratierii Serban Nicolae
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati