x close

Senatorul Şerban Nicolae: „Românii consideră că țara merge în direcția greșită din cauza crizei politice declanşată de preşedintele Iohannis”

12 Feb 2017   •   08:17
Senatorul Şerban Nicolae: „Românii consideră că țara merge în direcția greșită din cauza crizei politice declanşată de preşedintele Iohannis” Foto: Agerpres

Șerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, crede că „singura explicație rațională și logică- n.r. pentru faptul că 72% dintre români consideră că țara merge în direcția greșită- este criza politică declanșată de președintele României”.

Şi anume, „faptul că în România președintele blochează activitatea guvernamentală și- după cum chiar el însuși a spus într-o discuție privată, ajunsă publică- a declanșat un război total cu PSD și cred că oamenii percep că-n asemenea condiții e greu să guvernezi coerent și eficient”, spune Nicolae pentru dcnews.

„În același timp, eu cred că oamenii își păstrează speranța că programul de guvernare prezentat de PSD și asumat de Guvernul PSD-ALDE va fi pus în aplicare și că efectele benefice ale acestuia se vor simți, chiar dacă probabil că încă o bună bucată de timp, președintele Iohannis va continua acest război”, mai spune senatorul.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati