Antena 3 CNN Politică Senatorul Tanczos Barna răspunde acuzațiilor: „I-am spus polițistului de la Rutieră că există riscul să fiu infectat cu coronavirus și că merg să fac testul!”

Senatorul Tanczos Barna răspunde acuzațiilor: „I-am spus polițistului de la Rutieră că există riscul să fiu infectat cu coronavirus și că merg să fac testul!”

Senator UDMR Tanczos Barna, despre care s-a scris în presă că a încercat să scape de o amendă spunându-le polițiștilor de la Rutieră că are coronavirus, neagă acuzațiile.

Senatorul Tanczos Barna răspunde acuzațiilor: „I-am spus polițistului de la Rutieră că există riscul să fiu infectat cu coronavirus și că merg să fac testul!”
19 Mar 2020   •   11:47

”Nu goneam, am depășit viteza, recunosc”, spune senatorul, care explică cum s-au petrecut lucrurile.

”M-a oprit agentul de poliție, a venit la geam și a cerut actele. I le-am dat (...) Normal că, având în vedere că eu am plecat de dimineață să fac un test și exista acel risc să fiu infectat, pentru că un coleg de-al meu din Constanța a fost testat pozitiv, i-am spus că pot fi pozitiv și că ma duc să fac test la București. I-am spus acest lucru de două ori”, a explicat senatorul la Antena 3.

”Era normal ca în această situație să știe. Ce a făcut dânsul după, că a sunat la DSP, a fost un gest normal.(...) Nu am cerut niciun favor, am semnat procesul verbal și am plătit amenda”, spune senatorul UDMR.

Senatorul UDMR este acuzat că le-ar fi spus agenților de la Rutieră, care l-au oprit in trafic pentru depășirea vitezei, că are coronavirus și că se grăbește să ajungă la București.

 

×
Subiecte în articol: Tanczos Barna
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close