Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae: „Amenzile sunt noile biruri peneliste”

Șerban Nicolae: „Amenzile sunt noile biruri peneliste”

Senatorul PSD Șerban Nicolae declară că „decizia Curții Constituționale era absolut previzibilă, cât se poate de normală și perfect rațională” și susține că el și partidul său au avertizat încă de la instituirea stării de urgență că amenzile sunt abuzive.

Șerban Nicolae: „Amenzile sunt noile biruri peneliste”
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mai 2020   •   16:06

„Am atras atenția, de la bun început, că decretul prezidențial prin care s-a instituit starea de urgență și actele guvernului emise în baza acestuia sunt abuzive și că amenzile aberante vor fi spulberate de instanțele de judecată. Nu o să reiau textele unor postări pe care le-am făcut începând cu 15 martie. Decizia unanimă a Curții Constituționale era absolut previzibilă, cât se poate de normală și perfect rațională.”, spune Șerban Nicolae.

Șerban Nicolae declară că „amenzile sunt noile biruri peneliste”, pe care le numește „iohănnitul, orbănitul”

„Neofanarioții au făcut ceea ce au făcut întotdeauna. Au pus biruri noi - iohănnitul, orbănitul - le-au spus amenzi și le-au prăvălit peste români. Amenzile peneliste nu au avut niciun efect pozitiv pentru români, nu au ajutat la combaterea epidemiei COVID19. Au dat doar măsura urii și disprețului pe care peneliștii Iohannis, Orban și restul clicii le manifestă la adresa românilor și au revoltat pe toți cei cu mintea întreagă.”, adaugă senatorul.

Nicolae susține că odată cu criza epidemiologică vom scăpa și de Guvernul PNL

„Vine vremea când vor da socoteală. Iohannis, Orban și restul clicii de politruci peneliști vor răspunde cât de curând. Și nu doar politic, ci și juridic. Vom scăpa de criza epidemică, dar și de nenorocirea neofanarioților peneliști."

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae amenzi stare de urgenta CCR
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close