Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae, despre avertismentul Ambasadei Franței: Nu dau doi bani!

Șerban Nicolae, despre avertismentul Ambasadei Franței: Nu dau doi bani!

Șerban Nicolae, despre avertismentul Ambasadei Franței: Nu dau doi bani!
29 Dec 2017   •   10:49

Senatorul PSD Șerban Nicolae, a declarat joi, că nu dă doi bani pe buna-credință a ambasadelor, referindu-se la răspunsul Ambasadei Franței în ceea ce privește textul tradus în engleză al legilor care vizează domeniul justiției.

"Pentru mine nu e o surpriză. Oameni de bună-credință ne-au dat această sugestie în mod insistent: 'domnule, faceți o traducere, sintetizați documentele, iar toți cei care vor să se pronunțe să o facă în cunștință de cauză sau măcar să nu spună după aceea că nu au avut acces la date.

Eu am fost de la bun început foarte sceptic și am spus că eu nu-i cred de bună-crediță pe acești șefi de misiuni diplomatice, pentru că eu nu cred că lipsa traducerii sau lipsa accesului la informațiile de la Parlament ar fi făcut să încalce Convenția de la Viena celebrul articol 41.

Există de multă vreme un interes de a ține România într-o zonă de experiment în materie judiciară. Nu au protestat niciodată ambasadele pentru protocoalele secrete, inexistente în orice democrație. Nu dau doi bani pe buna-credință a acestor comunicate și a acestor ambasade", a declarat Șerban Nicolae, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close