Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae, după execuția din PSD: Sunt lucruri pe care nu le-am spus. Cine trebuie... le știe

Șerban Nicolae, după execuția din PSD: Sunt lucruri pe care nu le-am spus. Cine trebuie... le știe

Șerban Nicolae, după execuția din PSD: Sunt lucruri pe care nu le-am spus. Cine trebuie... le știe
de M.Z.    |    11 Mai 2017   •   16:06

Senatorul PSD Șerban Nicolae, care a fost înlăturat din mai multe funcții de conducere din partid, a declarat joi, la Antena 3, că sunt mai multe lucruri pe care nu le-a spus și nici nu le va face publice, indiferent de consecințe, referindu-se la subiectul Legii grațierii.

”Sunt lucruri pe care nu le-am spus și nu o să le spun, indiferent de consecințe. Cine trebuie... le știe. (...) Nu că nu pot, dar am decis că sunt lucruri pe care nu le spun”, a declarat senatorul PSD Șerban Nicolae, joi, la Antena 3.

Senatorul social-democrat a precizat doar că acele chestiuni despre care nu vrea să vorbească se referă la amendamentele propuse la proiectul Legii grațierii și susține că el ”nu a făcut jocurile nimănui”.

”Are legătură cu grațierea și cu amendamentele legate de grațiere. E insultător pentru mine să creadă cineva că eu fac strategii de comunicare, că fac jocurile cuiva. (...) Eu nu am greșit cu nimic”, a adăugat senatorul PSD Șerban Nicolae.

Citiți și Șerban Nicolae, dezvăluiri după execuția din PSD: Mi s-a spus că răul pe care l-am făcut eu e mai mare decât OUG 13

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost executat în CEx-ul de miercuri al partidului, unde a fost înlăturat de la șefia Comisiei juridice, dar și de la conducerea grupului parlamentar PSD din Senat.

Astfel, Robert Cazanciuc este noul șef al Comisiei juridice, în locul senatorului Șerban Nicolae, iar Mihai Fifor este noul lider de grup parlamentar din PSD.

Tot în CEx-ul de miercuri al PSD, s-a votat și suspendarea din partid a lui Nicolae Bacalbașa, pe o perioadă de șase luni.

Dragnea a declarat după CEx-ul partidului, în care Șerban Nicolae a fost executat, că formațiunea nu a avut în programul de guvernare teme precum grațierea corupților, astfel că schimbarea senatorului este una ”firească”.

Prima reacție a lui Șerban Nicolae, după ce a fost executat de PSD: Nu am greșit cu nimic

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae PSD legea gratierii
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close