Antena 3 CNN Politică Șerban Nicolae, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: "Purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic"

Șerban Nicolae, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: "Purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic"

Senatorul PSD Șerban Nicolae a ironizat declarațiile lui Klaus Iohannis, afirmând că șeful statului este ”purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic” și că ”din păcate spectacolul ieftin de imagine continuă, Iohannis, Orban și restul clicii peneliste cred că totul ține de propagandă”.

Șerban Nicolae, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: "Purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic"
Sursa foto: Hepta
28 Mai 2020   •   20:47

"Purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic. Klaus Werner Iohannis, subsecretar de stat pentru probleme de plaje, terase și activități sportive non-contact, a comunicat noile măsuri specifice stării de alertă institută de Guvern și încuviințată de Parlament, aplicabile de la 1 iunie 2020.

Normalitatea este ceva extraordinar pentru guvernanții peneliști. Li se pare că o acordă cu generozitate unui popor care nu-i înțelege. Ei cred că efectele incompetenței și iresponsabilității care au făcut ca nici azi, după aproape două luni și jumătate, să nu avem un set clar de măsuri de protecție sanitară, pot fi șterse cu restituirea dreptului de a „părăsi localitatea cu piciorul”.

E un fel de indulgență neo-fanariotă... Din păcate spectacolul ieftin de imagine continuă, Iohannis, Orban și restul clicii peneliste cred că totul ține de propagandă și că guvernarea se rezolvă cu vuvuzele media. PS Cei care au ținut cartoanele au declarat că regretă defectarea prompterului...", a scris pe Facebook Șerban Nicolae.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi, după o ședință cu premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri, măsurile de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 iunie 2020.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close