Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Băsescu rupe tăcerea în cazul Ioanei: "Băi caraghiosule!"

Sinteza Zilei: Băsescu rupe tăcerea în cazul Ioanei: "Băi caraghiosule!"

Sinteza Zilei: Băsescu rupe tăcerea în cazul Ioanei: "Băi caraghiosule!"
Sursa foto: sinteza zilei
31 Mar 2009   •   23:00

?De unde a avut Traian Băsescu 340.000 de euro pe vremea când era primar general, pentru a achiziţiona o locuinţă. De unde atâta bănet? De asemenea, important este de unde şi până unde a ajuns Traian Băsescu atât de bogat, fetele lui de unde au bani să aibă haine atât de scumpe, să circule cu maşini atât de scumpe, să doarmă sub acoperişuri atât de scumpe?, s-a întrebat Sorin Roşca Stănescu la Sinteza Zilei de marţi.

Invitaţii emisiunii au continuat dezbaterea cu privire la casa de 800.000 de euro a Ioanei Băsescu, achiziţionată în cartierul din Băneasa al lui Puiu Popoviciu, un controversat om de afaceri, care a fost reţinut recent de procurorii DNA.

Adrian Năsatase, prezent în cadrul aceleiaşi emisiuni, este de părere că nervii preşedintelui au cedat din cauza acestui scandal. ?Reacţiile nervoase de astăzi ale lui Traian Băsescu confirmă că este afectat de acest scandal?, a spus Adrian Năstase.

Social-democratul s-a referit la afirmaţia lui Traian Băsescu care a folosit, marţi, o nouă sintagmă: "Băi caraghiosule!". Şeful statului a fost iritat de invitaţia venită din partea jurnalistului Andrei Bădin pentru a participa la o emisiune în direct a postului Antena3, pentru a explica situaţia imobiliară a fiicei sale, Ioana.

Şi Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, consideră că Traian Băsescu este afectat de acest scandal, care s-a întors împotriva sa.

?Pe Traian l-au lăsat nervii. În al doilea rând, nu-i mai ies făcăturile. Multe chestiuni nu i-au ieşit, printre care cea cu spionii. Acest scandal a fost culmea, pentru că s-a întors totul împotriva lui?, a explicat Ciuvică.

?Traian Băsescu a vrut să-i arate, lui Puiu Popovicu, cine este stăpânul(...). Ce nu a calculat este că numele său ar putea fi legat de cel al lui Puiu Popoviciu?, a mai spus Mugur Ciuvică.

În altă ordine de idei, Adrian Năsatse a declarat la Sinteza Zilei că susţine candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

La întrebarea moderatorului Mihai Gâdea, ?îl sprijiniţi fără rezerve pe Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale??, Adrian Năsatase a răspuns cu un ?da? hotărât.

De asemenea, ?Mircea Geoană va trebui să dea nişte mesaje clare echivoce, prin care să nu dea senzaţia că există cel mai mic risc de blat cu Traian Băsescu, aşa cum au sugerat unii?, a precizat Năstase.





Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close