Antena 3 CNN Politică Socialiştii europeni îl felicită pe Marcel Ciolacu: "Se va concentra pe România mai socială, dreaptă și prosperă"

Socialiştii europeni îl felicită pe Marcel Ciolacu: "Se va concentra pe România mai socială, dreaptă și prosperă"

Partidul Socialiştilor Europeni (PES) l-a felicitat, astăzi, într-o postare pe Facebook, pe Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a fost desemnat premier de preşedintele Klaus Iohannis.

Socialiştii europeni îl felicită pe Marcel Ciolacu: "Se va concentra pe România mai socială, dreaptă și prosperă"
Sursa foto: Facebook | Party of European Socialists
de Georgiana Adam    |    13 Iun 2023   •   15:52

"Salutăm desemnarea Marcel Ciolacu pentru a fi noul prim-ministru al României. El este liderul partidului membru cu drepturi depline al PES Partidul Social Democrat și urmează să ia poziția de conducere a unei coaliții mărețe înființată pentru a asigura stabilitatea țării. Guvernul socialdemocrat se va concentra pe România mai socială, dreaptă și prosperă și o viață mai bună pentru cetățenii săi. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm treaba bună cu Marcel Ciolacu și PSD", se arată în postarea PES.

? ?? ✊? We welcomes the designation of Marcel Ciolacu to be the new prime minister of #Romania. He is the leader of the...

Publicată de Party of European Socialists pe Marţi, 13 iunie 2023

Totodată, şefa social-democraților din PE, Iraxte Garcia Perez, a transmis un mesaj pentru Marcel Ciolacu prin intermediul unei postări pe Twitter.

"Îl felicit pe prietenul meu, Marcel Ciolacu, pentru desemnarea în funcția de prim ministru al României. Sunt convinsă că va conduce România în direcția bună și că va ajuta ca Europa să treacă cu bine provocările actuale. Contează pe sprijinul @TheProgressives. Mult succes!", a scris Iraxte Garcia Perez.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PES Iratxe Garcia Perez
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close