Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, la şantierul Variantei Ocolitoare Timişoara Sud: "Finalizăm şi recepţionăm în iulie"

Sorin Grindeanu, la şantierul Variantei Ocolitoare Timişoara Sud: "Finalizăm şi recepţionăm în iulie"

Sorin Grindenau, ministrul Transporturilor, a mers în vizită la şantierul Variantei Ocolitoare Timişoara Sud, astăzi, ocazie cu care a anunţat data finalizării lucrărilor, dar şi soluţia pentru problema locuitorilor din Urseni.

Sorin Grindeanu, la şantierul Variantei Ocolitoare Timişoara Sud: "Finalizăm şi recepţionăm în iulie"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Mai 2024   •   14:10

În cadrul unei conferinţe de presă, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat că luna iulie este cea în care proiectul va fi finalizat şi recepţionat.

"La Urseni există o problemă cu locuitorii care au reclamat inexistenţa unui sens giratoriu în centură. Noi avem proiectul care a fost aprobat în urmă cu câţiva ani. Procedura e următoarea: finalizăm în iulie, recepţionăm. Am rugat-o pe doamna director, care a început să lucreze la faza următoare în care să rezolvăm problema celor de la Urseni, şi anume un pasaj. Pentru că ei intrare şi ieşire în centură au şi atunci e vorba doar de a traversa centura, dar putem face acest lucru după ce terminăm investiţia asta. Dacă ne-am fi apucat acum, iar am fi dat peste cap şi pierdeam foarte mult timp. Finalizăm, recepţionăm şi se intră în partea acea de a rezolva şi intersecţia cu Urseni, extrem de imporantă pentru cei care locuiesc acolo", a declarat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu după vizita la șantierul Variantei Ocolitoare Timișoara Sud - 17.05.2024

Conferință de presă susținută de prim-vicepreședintele #PSD Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, după vizita la șantierul Variantei Ocolitoare Timișoara Sud

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 17 mai 2024

×
Parteneri
Misterul noii blonde a lui Florian Coldea. Imagini exclusive
x close