Antena 3 CNN Politică Stolojan, după audierea de la Parchet: "Această acţiune a ANI mi-a afectat imaginea publică"

Stolojan, după audierea de la Parchet: "Această acţiune a ANI mi-a afectat imaginea publică"

Stolojan, după audierea de la Parchet: "Această acţiune a ANI mi-a afectat imaginea publică"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    17 Iun 2013   •   13:15

Europarlamentul PDL Theodor Stolojan a declarat luni, după ce a fost audiat la Parchetul General, fiind acuzat de ANI de fals în declaraţii, că este nemulţumit de acţiunea Agenţiei, pentru că i-a afectat imaginea publică.

"Această acţiune a Agenţiei Naţionale de Integritate mi-a afectat imaginea publică, iar eu nu consider că am completat această declaraţie într-un fel în care am căutat să ascund ceva", a declarat, luni, democrat-liberalul Theodor Stolojan.
 
Stolojan susţine că declaraţia sa de avere şi interese este completată cu datele pe care le avea până la 31 decembrie 2011, în loc de iunie 2012, când a fost depusă declaraţia şi că informaţiile "reflectă realitatea".

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a fost audiat la Parchetul General, luni dimineaţă, în dosarul în care ANI îl acuză de fals în declaraţii pentru că nu şi-a trecut în declaraţiile de avere acţiunile la Transgaz Mediaş. Este vorba de suma de 94.000 euro.
 
    
"Agenţia Naţională de Integritate a constatat, în urma procedurilor de evaluare, existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, de către Theodor Dumitru Stolojan, deputat în Parlamentul European", informa un comunicat ANI din 24 aprilie.


 

×
Subiecte în articol: Theodor Stolojan fals in declaratii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close