x close

Stolojan: Preşedintele nu trebuie să îi delege premierului reprezentarea la Bruxelles

de L.D.    |    28 Oct 2012   •   16:04
Stolojan: Preşedintele nu trebuie să îi delege premierului reprezentarea la Bruxelles 525 Foto: Agerpres

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat că Traian Băsescu nu ar trebui îi delege atribuţii premierului Victor Ponta, pentru a discuta la Bruxelles despre perspectiva financiară 2014-2020, deoarece şeful statului are o altă credibilitate şi calificare.

 "Cred că preşedintele Băsescu, la ora actuală, nu numai că are o cu totul altă credibilitate la nivelulul Consiliului European decât domnul Ponta, care se află încă sub suspiciunea plagiatului pentru teza dânsului care, sigur, în România are o prea mică valoare din moment ce văd că dânsul are o încredere destul de ridicată din partea cetăţenilor din România. Ceea ce în România nu prea are valoare, la nivelul instituţiilor europene şi al statelor membre are mare valoare", a spus europarlamentarul.

Potrivit acestuia, nu numai că preşedintele Băsescu are o credibilitate mai mare decât Ponta la nivelul instituţiilor europene, dar şi calificarea mai mare decât pentru a discuta problemele legate de perspectiva financiară 2014-2020, scrie Mediafax.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati