Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, criticat pentru transferul unui Audi A6 de la Guvern la Parlament

Tăriceanu, criticat pentru transferul unui Audi A6 de la Guvern la Parlament

Tăriceanu, criticat pentru transferul unui Audi A6 de la Guvern la Parlament
Sursa foto: Calin Popescu Tariceanu
04 Feb 2009   •   15:15

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este "singurul om care nu vrea să se supună regimului de austeritate". Dovadă, transferarea în decembrie 2008, de la Guvern la Parlament, un Audi A6, a susţinut miercuri deputatul PDL Cezar Preda
Preda a declanşat atacul la adresa fotului prim-ministru în cadrul dezbaterilor proiectului bugetului Camerei Deputaţilor pe anul 2009, după ce liberalii, prin deputatul Eugen Nicolăescu, au cerut reducerea acestui buget.
"Există un singur om care nu vrea să se supună regimului de austeritate şi acesta este fostul premier, care şi-a transferat în decembrie, de la Guvern, cu sprijinul fostului ministru Cristian David şi a lui Bogdan Olteanu, un Audi A6, care a dorit să fie la dispoziţia domniei sale. Este singurul deputat al României care mai solicită să meargă cu o maşină super-specială, spre diferenţă de alţi lideri de grup", a spus Cezar Preda.
Preda a precizat că în buget nu au fost prevăzute sume pentru achiziţia de maşini, arătând că sunt şefi de comisii care merg cu maşini vechi de 9 ani, autoturisme care au peste 300.000 de kilometri la bord.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close