Antena 3 CNN Politică Theodor Stolojan va deschide lista pentru Parlamentul European

Theodor Stolojan va deschide lista pentru Parlamentul European

Theodor Stolojan va deschide lista pentru Parlamentul European
Sursa foto: theodor stolojan
25 Feb 2009   •   04:41

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan va fi primul pe lista PDL pentru Parlamentul European, susţinut de organizaţia Dâmboviţa, au declarat surse democrat-liberale.
Sursele citate de Mediafax au precizat că Theodor Stolojan este văzut de liderii PDL ca europarlamentarul cu cea mai bună activitate, dintre potenţialii candidaţi pentru aceste alegeri având şi cea mai bună plasare în sondajele de opinie.
Candidatura lui Theodor Stolojan pentru un nou mandat în Parlamentul European este susţinută de organizaţia PDL Dâmboviţa, el fiind născut în Târgovişte.
Candidaturile PDL pentru alegerile europarlamentare vor fi analizate la nivel central de o comisiei de validare, formată din liderul Emil Boc, prim-vicepreşedinţii Adriean Videanu şi Theodor Stolojan, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Florin Popescu, Valeriu Stoica, Anca Boagiu şi Sulfina Barbu.
Termenul final pentru depunerea CV-urilor celor care doresc să candideze este 28 februarie 2009.
Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur declara, săptămâna trecută, că Theodor Stolojan este un membru al conducerii partidului care a confirmat în Parlamentul European şi că pe lista pentru PE nu vor putea fi promovaţi toţi cei propuşi, ceea ce le va da "strângeri de inimă" liderilor PDL.
"Noi avem europarlamentari foarte buni care au confirmat. Theodor Stolojan este unul dintre liderii partidului care a confirmat şi a adus un aport deosebit PDL în Parlamentul European. Vom vedea opţiunea domniei sale şi opţiunea partidului", a precizat Gheorghe Flutur.
Theodor Stolojan a fost cap de listă şi la anterioarele alegeri pentru Parlamentul European, din decembrie 207, el candidând atunci din partea Partidului Liberal Democrat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close