Antena 3 CNN Politică Toader îl atacă pe colegul Cristian Preda: Nu ajungea europarlamentar dacă nu era pe lista PDL

Toader îl atacă pe colegul Cristian Preda: Nu ajungea europarlamentar dacă nu era pe lista PDL

Toader îl atacă pe colegul Cristian Preda: Nu ajungea europarlamentar dacă nu era pe lista PDL
Sursa foto: Mircea Toader
30 Apr 2010   •   15:11

Cristian Preda nu ajungea niciodată europarlamentar dacă nu era pe lista PDL l-a atacat vineri, liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, pe fostul profesor universitar. Toader l-a critixat pe Preda imputându-i acestuia că a rămas cu mentalitatea profesorului de la catedră care face ştiinţă politică.
"Fără suportul politic al partidului nimeni nu câştiga niciodată un colegiu. Un lucru trebuie să fie clar pentru colegii mei: Cristi Preda niciodată nu ajungea europarlamentar dacă nu era pe lista PDL şi dacă nu era pe un loc eligibil. El a ajuns în vârful acestei liste, pus de partid, e adevărat. Bineînţeles că aici contează potenţialul candidatului, contează cât este de bun, dar în sensul de a se lipi lângă partid sau a trage în jos zestrea pe care o dă partidul", a declarat Mircea Toader.
El a mai afirmat că "Preda a rămas cu mentalitatea profesorului de la catedră care face ştiinţă politică".
"Şi eu am fost profesor de specialitate şi când predam era una, când mă duceam pe vapor era alta. Lui Cristi Preda îi propun să ia cea mai slabă organizaţie, Covasna, şi să o scoată câştigătoare. Şi atunci ne scoatem pălăria. Până atunci, putem să facem comentarii", a conchis Mircea Toader, vădit deranjat de criticile emise de europralamentar pe seama afirmaţiilor sale legate de necesitatea ca proaspătul deputat Teo Trandafir să dea dovadă de disciplină.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Toader europarlamentar lista loc
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close