Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu vrea să se adreseze Parlamentului pe 21 septembrie (VIDEO)

Traian Băsescu vrea să se adreseze Parlamentului pe 21 septembrie (VIDEO)

Traian Băsescu vrea să se adreseze Parlamentului pe 21 septembrie (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Sep 2010   •   17:35

Preşedintele Traian Băsescu vrea să se adreseze din nou parlamentarilor, pe 21 septembrie. Şeful statului le-a trimis o scrisoare preşedinţilor celor două Camere în care le aduce la cunoştinţă că vrea să transmită un mesaj pe teme de politică internă, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

"În temeiul art. 88 şi art. 65 alin. 2, lit. a) din Constituţia României, precum şi al art. 1 din Regulamentul şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, vă aduc la cunoştinţă faptul că doresc să adresez Camerelor reunite ale Parlamentului un mesaj pe probleme actuale de politică internă", precizează preşedintele României în scrisoare.

Traian Băsescu a propus data de 21 septembrie pentru această şedinţă. "Având în vedere condiţionările agendei de lucru, vă propun data de 21 septembrie 2010, la o oră pe care o veţi stabili dumneavoastră", a scris şeful statului.

Ultimul discurs ţinut de şeful statului in fata Parlamentului a fost la preluarea mandatului, iar în cursul anului trecut s-a mai adresat celor doua camere reunite pe probleme de politica interna si externă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: discurs parlament
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close