Antena 3 CNN Politică Udrea, despre şedinţa PDL: N-a fost liniştită. Vacanţa e de vină pentru acumularea de sentimente şi izbucniri

Udrea, despre şedinţa PDL: N-a fost liniştită. Vacanţa e de vină pentru acumularea de sentimente şi izbucniri

Udrea, despre şedinţa PDL: N-a fost liniştită. Vacanţa e de vină pentru acumularea de sentimente şi izbucniri
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Ian 2012   •   20:30

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, marţi, că şedinţa parlamentarilor PDL nu a fost liniştită, pentru că "sunt foarte multe aşteptări şi foarte multe nemulţumiri", informează Mediafax. Udrea a precizat că "vacanţa a făcut ca foarte multe sentimente să se acumuleze şi să izbucnească în această primă şedinţă".

Întrebată dacă şedinţa parlamentarilor a fost liniştită, având în vedere că mulţi dintre cei care au luat cuvântul s-au auzit şi dincolo de uşile închise ale reuniunii, Elena Udrea a răspuns: "Nu. N-a fost liniştită, pentru că sunt foarte multe aşteptări, sunt foarte multe nemulţumiri, legate de ceea ce urmează să se întâmple, de faptul că s-a creat acest context politic social în ultimele săptămâni la care parlamentarii partidului nostru întreabă conducerea partidului nostru care sunt soluţiile prin care PDL să răspundă provocărilor, în special problemelor care au fost puse în stradă în ultima perioadă".
   
Udrea crede că este posibil ca în vacanţa parlamentară să se fi acumulat "foarte multe sentimente", care "să izbucnească" în această primă şedinţă a parlamentarilor PDL.
   
"Probabil că vacanţa aceasta a făcut ca foarte multe sentimente să se acumuleze şi să izbucnească în această primă şedinţă a parlamentarilor PDL. A fost constructiv, pentru că s-au spus foarte multe lucruri care pot fi soluţii, s-au spus foarte multe lucruri constructive şi va trebui să ţinem cont de părerea fiecăruia dintre noi", a adăugat Udrea.
   
Elena Udrea a mai spus că la această şedinţă s-a discutat despre noua sesiune parlamentară, despre contextul creat de opoziţie, "care şi-a propus să tragă chiulul începând cu acest an", dar au fost şi "discuţii interne" referitoare la ce urmează să facă PDL în contextul social şi politic actual.
   
Citeşte şi Scandal la şedinţa PDL. Vasile Blaga şi membrii de partid cer demisia lui Emil Boc.


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close