Antena 3 CNN Politică Un bărbat a murit la scurt timp după o ceartă cu un deputat

Un bărbat a murit la scurt timp după o ceartă cu un deputat

Un bărbat a murit la scurt timp după o ceartă cu un deputat
Sursa foto: Foto: severusmilitaru.ro
11 Noi 2012   •   12:54

Un bărbat de 63 de ani din comuna gorjeană Mătăsari a murit duminică la câteva minute după ce a avut o discuţie cu un candidat PDL la Camera Deputaţilor, care venise la poarta sa în campanie electorală, politicianul spunând că nu are ce să-şi reproşeze şi că a rămas şi el uimit de cele întâmplate.
   
Deputatul Severus Militaru a declarat că nu are ce să îşi reproşeze, menţionând că şi-a dat seama că nu are în faţa sa un simpatizant, iar în aceste împrejurări a plecat la o altă locuinţă pentru a-şi continua campania electorală.
   
"Am rămas şi eu uimit când am aflat că s-a produs decesul. Am aflat după câteva minute. Discutaţi cu soţia lui, dacă aveţi posibilitatea, şi o să vă spună că dumneaei nu are nimic să-mi reproşeze", a afirmat Militaru.
   
Deputatul a relatat că se afla duminică dimineaţă într-o vizită electorală în comuna Mătăsari, în timpul căreia s-a oprit în faţa porţii locuinţei bărbatului pentru a discuta cu acesta.


   
Potrivit lui Militaru, bărbatul i-a reproşat că a venit în campanie şi i s-a plâns de problemele legate de pensie.
   
Bărbatul ar fi fost supărat din cauza tăierile de pensii şi a situaţiei grea în care se află, zona Mătăsari fiind una cu o rată ridicată a şomajului.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, subcomisar Daniel Tică, a menţionat pentru agenţia Mediafax, că Poliţia va face cercetări doar în cazul în care medicul de familie al bărbatului nu va elibera certificatul de deces în baza bolilor de care acesta suferea. El a precizat că bărbatul făcuse mai multe preinfarcte, fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace.
   
Tică a mai spus că în lipsa actului eliberat de medicul de familie, trupul neînsufleţit al bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru necropsie.
   
Purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că nu are informaţii despre acest caz.

×
Subiecte în articol: deputat ARD pdl moarte pensionar parlamentar pensie
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close