Unde sunt dezbaterile? Unde sunt proiectele candidaţilor la prezidenţiale? Campania electorală pare una a Serviciilor Secrete

de O.P.    |    30 Oct 2014   •   05:55
Unde sunt dezbaterile? Unde sunt proiectele candidaţilor la prezidenţiale? Campania electorală pare una a Serviciilor Secrete

"O campanie electorală lipsită de dezbatere şi săracă în proiecte din partea candidaţilor". Aşa vede Călin Popescu Tăriceanu cursa pentru Cotroceni.

Preşedintele Senatului spune că este dezamăgit de nuanţele pe care campania le-a căpătat in ultima vreme: perchezitii, arestări sau ofiteri acoperiti. 

Tăriceanu se întreabă de ce sunt aduse tocmai acum în atenţia opiniei publice diverse subiecte controversate, ţinute departe în alte momente cheie.

"Sunt intrigat de aceste coincidente, sa le spun asa, de faptul ca..in fond, toate aceste actiuni: perchezitii, audieri la procuratura, retineri, arestari, ofiteri acoperiti..au aparut in aceasta campanie electorala. De unde nici pana atunci dezbaterea publica nu era foarte focalizata pe programele candidatilor, pe profilul lor, in ultimele 2 saptamani, intreaga dezbatere publica a fost deturnata si nu mai discutam decat de aceste lucruri pe care le vedem si le urmarim zilnic. Avand in vedere ca unele dosare sunt foarte vechi, stau prin sertare, nu pot sa nu-mi pun intrebarea: de ce tocmai acum au trebuit sa apara?"

x close