Antena 3 CNN Politică USR cere demisia lui Marcel Vela: „Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine”

USR cere demisia lui Marcel Vela: „Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine”

Reprezentanţii USR spun că este necesară demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

USR cere demisia lui Marcel Vela: „Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine”
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    15 Apr 2020   •   13:19

USR cere ca ministrul de Interne, Marcel Vela, să își dea demisia în contextul discursului susținut de președintele Klaus Ioahnnis, după ce șeful statului a anunțat că îi va cere lui Vela să revină asupra protocolului dintre MAI și BOR.

„Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem. Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine. Sănătatea populației nu trebuie pusă în pericol din meschine calcule politice. Guvernul PNL trebuie să gestioneze criza cât mai bine pentru țară, nu pentru scorul electoral”, arată un comunicat al USR.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, marţi seara, că românii vor putea primi Paşti vineri şi sâmbătă, iar distribuirea Luminii Sfinte de la Ierusalim se va face de către voluntari şi de către patrulele MAI, în urma unui acord cu Biserica Ortodoxă Română.

Ulterior, miercuri, reședintele Klaus Iohannis a spus că va cere ministrului Marcel Vela și premierului Ludovic Orban să revină asupra acordului MAI-BOR, subliniind că le va cere să găsească o formulă care se încadrează în îndemnul „Stați acasă”.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close