Antena 3 CNN Politică Vadim Tudor: Trebuia să arunc cu vitriol în executorul judecătoresc, nu cu apă

Vadim Tudor: Trebuia să arunc cu vitriol în executorul judecătoresc, nu cu apă

Vadim Tudor: Trebuia să arunc cu vitriol în executorul judecătoresc, nu cu apă
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Ian 2011   •   21:32

“Îmi pare rău ca i-am vărsat paharul cu apă în faţă, trebuia să-i dau cu vitriol”, a declarat marţi seară, Corneliu Vadim Tudor, în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Liderul PRM i-a aruncat un pahar cu apă în faţa executorului judecătoresc, o femeie, care a venit, marţi dimineaţă, la sediul Partidului România Mare pentru a evacua imobilul revendicat de Nicolae Caranfil.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, împreună cu mai mulţi membri şi lideri ai formaţiunii, s-au opus cu vehemenţă încercării autorităţilor de a-i evacua. Este pentru a doua oară când se întâmplă acest lucru în mai puţin de două luni.
 

C.V. Tudor: Trebuia să arunc cu vitriol nu cu apă


Liderul PRM s-a luat la ceartă, marţi, cu executorul judecătoresc şi cu forţele de ordine chemate în sediul de pe Strada Emile Zola, pe care le-a numit "cârpele" lui Traian Băsescu.

"Arestaţi-ne pe toţi! Vă faceţi preş la picioarele lui Băsescu. E ilegal! Nu plecăm!", a urlat Corneliu Vadim Tudor către poliţiştii care încercau să pună în aplicare somaţia.

Liderul PRM a continuat să riposteze aruncând cu apă spre executorul judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc şi numind-o "scroafă", "vită încălţată" sau "pitica dracului".

"Nu dai tu presa afară! (...) Cine aplică legile? Infractoarea dracului!", a spus europarlamentarul.

"M-arestaţi sau plecaţi, că noi nu plecăm. Sau să vină Igaş aici", a mai spus C.V. Tudor, aruncând apoi în aer documentele executorului judecătoresc.
 
C.V. Tudor a aruncat cu apă în executorul judecătoresc

×
Subiecte în articol: vadim tudor executor judecatoresc
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close