Antena 3 Politică Victor Ponta a explicat în faţa Parlamentului modul în care au fost organizate alegerile în diaspora: "Legea electorală trebuie modificată"

Victor Ponta a explicat în faţa Parlamentului modul în care au fost organizate alegerile în diaspora: "Legea electorală trebuie modificată"

de O.P.    |    25 Noi 2014   •   10:54

Victor Ponta a venit în Parlament pentru a da explicaţii deputaţilor referitoare la modul în care a fost organizat votul în diaspora la alegerile prezidenţiale: "Pentru organizarea alegerilor am plătit preţul politic, şi a fost un preţ meritat. Cred că se impune foarte clar schimbarea legii electorale. Fac apel la toate forţele politice care sunt acum în Parlament pentru a începe dialogul", a declarat premierul Victor Ponta.

"Este primul scrutin la care nimeni nu a semnalat elemente de fraudă, iar acest lucru trebuie respectat şi pe viitor", a continuat premierul. Liberalii îi mai cer lui Victor Ponta să explice cum a fost posibil ca mii de oameni să nu poată vota pe 2 şi 16 noiembrie şi să prezinte vinovaţii pentru această situaţie.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close