Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, în "biroul preşedintelui": Preşedintele trebuie să-i reprezinte pe toţi. Consider că pot să-i unesc pe oameni

Victor Ponta, în "biroul preşedintelui": Preşedintele trebuie să-i reprezinte pe toţi. Consider că pot să-i unesc pe oameni

Victor Ponta, în "biroul preşedintelui": Preşedintele trebuie să-i reprezinte pe toţi. Consider că pot să-i unesc pe oameni
de S.T.    |    06 Oct 2014   •   21:56

Cel mai bine plasat în sondaje în cursa pentru Cotroceni, premierul Victor Ponta a venit, luni seară, în "Biroul Preşedintelui".

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale a vorbit despre ideea de unitate a românilor, declarând că România poate realiza multe lucruri dacă e unită şi puternică.

 "Până în luna februarie a acestui an am fost absolut convins că îmi doresc să am cel mai de succes mandat ca prim-ministru, până în 2016. După care a intervenit şi ruperea USL, plecarea domnului Antonescu, renunţarea la candidatura la alegerile prezidenţiale a domnului Antonescu...am luat decizia de a candida pentru funcţia de preşedinte al României, pentru că ştiu ce înseamnă România, am fost magistrat şi ştiu ce înseamnă justiţia, am fost în Parlament şi ştiu ce merge prost în puterea legislativă(...). Ştiu cât de multe se pot face pentru România, cu o singură condiţie: să existe un pic de unitate între cei care conduc ţara", a spus premierul, luni seară, în "Biroul preşedintelui".

Potrivit acestuia, un prim-ministru care lucrează împreună cu preşedintele realizează foarte mult pentru ţară.

"Mi-am propus să candidez pentru funcţia de preşedinte, pentru ca planurile pe care le-am avut împreună cu Crin Antonescu, de schimbare a regimului, de o Românie a bunului-simţ să le realizez. De asemenea, mi-am asumat public obligaţia că voi lucra cu cei pe care românii îî consideră buni", a mai spus Victor Ponta.

"Cred că funcţia de prim-ministru e mult mai dificilă. Ai mai multe lucruri de rezolvat, ai mai multe probleme cu care te confrunţi, dar funcţia de preşedinte este cea care dă mesajul către ţară", a adăugat el.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".







×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close