Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: M-am pregătit pentru funcţia de preşedinte, nu pentru dezbatere

Victor Ponta: M-am pregătit pentru funcţia de preşedinte, nu pentru dezbatere

Victor Ponta: M-am pregătit pentru funcţia de preşedinte, nu pentru dezbatere
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Noi 2014   •   15:34

Premierul Victor Ponta a a declarat miercuri că s-a pregătit pentru funcţia de preşedinte al României, nu pentru dezbaterea electorală cu contracandidatul său, Klaus Iohannis.

"Eu m-am pregătit pentru funcţia de preşedinte, nu pentru dezbatere, m-am pregătit să fiu un bun preşedinte, aşa cum m-am pregătit un an de zile înainte pentru a fi prim-ministru, de când Uniunea Social Liberală a acceptat să mă susţină pentru această funcţie. Acum m-am pregătit ca, la momentul în care românii vor avea încredere şi mă vor vota preşedinte, să ştim exact ce trebuie să facem şi ei să ştie ce-mi doresc să fac în toate domeniile în care preşedintele ţării are atribuţii", a declarat preşedintele PSD la Slatina.

Premierul nu a dorit să comenteze prestaţia lui Klaus Iohannis, menţionând doar că se bucură că acesta a venit la dezbatere.

"Este foarte bine (dacă va mai veni- n.red.), pentru că sigur nu am reuşit ieri să epuizăm teme importante care ţin de preşedinte, de politica externă am vorbit prea puţin, de raporturi între puterile statului, de funcţionarea instituţiilor, de justiţie şi mă bucur că avem ocazia şi azi, şi mânie, şi vineri să ne prezentăm, să-mi prezint viziunea mea de preşedinte", a adăugat Victor Ponta.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close