Antena 3 CNN Politică Viktor Orban, atacat cu roşii în timpul discursului de la Băile Tuşnad

Viktor Orban, atacat cu roşii în timpul discursului de la Băile Tuşnad

Viktor Orban, atacat cu roşii în timpul discursului de la Băile Tuşnad
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iul 2013   •   17:52
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu roşii în timpul unui discurs susţinut la Băile Tuşnad, în judeţul Harghita. Cei care l-au atacat pe premierul Ungariei au fost doi tineri de 16 ani, care au fost amendaţi de jandarmi, conform pesurse.ro.
 
Cei doi tineri participau la discursul ţinut de premierul Viktor Orban şi au explicat jandarmilor, imediat după incident, că nu ştiu de ce au acţionat astfel.
 
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a participat, sâmbătă, la lucrările Universităţii de Vară "Balvanyos", unde, alături de preşedintele CNMT, Tokes Laszlo, într-o dezbatere modertă de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe de la Budapesta, Nemeth Zsolt, va vorbi despre "Timpul Nostru!", temă inspirată de motto-ul celei de-a 24-a ediţii a taberei de la Băile Tuşnad.
 
Sâmbătă, lucrările Universităţii de vară de la Băile Tuşnad se vor încheia, la acestea participând peste 350 de invitaţi din România, dar şi din Ungaria, Marea Britanie, Italia, Spania, Elveţia, Finlanda, Polonia, Slovacia, Slovenia.
 

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close