Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă îi dă replica lui Ludovic Orban: „Accept o dezbatere cu el după un an de guvernare”

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Ludovic Orban: „Accept o dezbatere cu el după un an de guvernare”

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Ludovic Orban: „Accept o dezbatere cu el după un an de guvernare”
14 Noi 2019   •   22:19

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că premierul Ludovic Orban dă dovadă de aceeași aroganță pe care o are și Klaus Iohannis, subliind că acestea este ”șeful de facto al PNL”.

Citește Și Viorica Dăncilă, la Sinteza Zilei: „Mi-aș fi dorit să fie și Klaus Iohannis”

Citește Și Viorica Dăncilă, mesaj tranșant la adresa lui Klaus Iohannis: „Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni”

„Contracandidatul meu este Klaus Iohannis. Își trimite soldații la dezbatere. Însă accept o dezbatere cu Ludovic Orban după un an de Guvernare. Cu domnul Orban trebuie discutat după ce va implementa un program și va lua decizii bune pentru oameni”, a mai precizat Viorica Dăncilă la Sinteza Zilei.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marţi, că viziunea şi proiectele preşedintelui Klaus Iohannis, candidatul liberalilor la prezidenţiale, trebuie cunoscute de cetăţeni, subliind că, dacă liderul PSD, Viorica Dăncilă, doreşte o dezbatere, ar trebui să o facă cu el pentru a discuta despre „dezastrul lăsat” în calitate de prim-ministru demis.

Citește Și Viorica Dăncilă îi recomandă lui Florin Cîțu să nu se mai comporte ca la grădiniță: „Îl compătimesc cu sinceritate”

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close