Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, răspuns tranșant pentru președinte: „Am văzut un cuplu Iohannis-Orban, asemănător celui Băsescu-Boc”

Viorica Dăncilă, răspuns tranșant pentru președinte: „Am văzut un cuplu Iohannis-Orban, asemănător celui Băsescu-Boc”

Viorica Dăncilă, răspuns tranșant pentru președinte: „Am văzut un cuplu Iohannis-Orban, asemănător celui Băsescu-Boc”
06 Noi 2019   •   13:15

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a avut o primă reacție după ședința Guvernului Orban, criticând participarea președintelui Klaus Iohannis la întâlnirea Executivului.

Fostul premier al României spune că a văzut de fapt un președinte care este de fapt un prim-ministru, similar cuplului Traian Băsescu - Emil Boc.

„Am văzut un președinte care este de fapt un prim-ministru . Am văzut un cuplu Iohannis-Orban, asemănător cuplului Băsescu-Boc, pentru a veni cu opinia sa, o opinie electorală pe care nu a fost suficient să o aducă în spațiu public de la administrația prezidențială. Am văzut că această campanie continuă acum de la Palatul Victoria. A vorbit despre o guvernare eșuată, noi spunem că a avut un mandat eșuat în calitate de președitnte al României. L-am văzut după cinci ani, cinci ani a stat mai mult în vacanțe. Poate domnul prim-ministru Klaus Iohannis ne spune și ne vorbește și despre măsurile pe care vrea să le ia pentru români”, este replica Vioricăi Dăncilă.

„Am avut un președinte absent până acum care a devenit dintr-o dată foarte activ. Acum vrea să demonstreze că poate să conducă țara ca un dictator”, a mai precizat liderul social-democrat Viorica Dăncilă.

Citește Și Ludovic Orban: „N-am găsit pe nimeni în Guvern. Aștept să fac febră musculară de la semnat demiteri”

Citește Și Klaus Iohannis, mesaj tranșant la prima şedinţă a Guvernul Orban: „Va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor. PSD a depăşit orice imaginaţie”

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close