Antena 3 CNN Romandria A murit în policlinică, aşteptând hârtie pentru a-şi lua medicamentele

A murit în policlinică, aşteptând hârtie pentru a-şi lua medicamentele

A murit în policlinică, aşteptând hârtie pentru a-şi lua medicamentele
Sursa foto: Foto: Antena 3
de N.B.    |    07 Sep 2012   •   16:50

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a murit pe holul unei policlinici din Buzău, aşteptând la coadă pentru a primi un document medical în baza căruia urma să-i fie eliberat tratamentul, informează Mediafax.

Bărbatul era bolnav de cancer şi a fost externat din spital vineri, fiindu-i prescris un tratament pe bază de morfină. El a fost lăsat în grija unui nepot, după externare fiind obliagt să meargă la Policlinica "Nicolae Titulescu" din Buzău pentru a obţine un act în baza căruia să poată primi morfina.

Bolnavul a aşteptat aproape o oră pe holul policlinicii ca să intre la cabinetul de oncologie, însă la un moment i s-a făcut rău şi a căzut, sub privirile persoanelor care se aflau la coadă.

Medicii i-au acordat imediat primul ajutor bolnavului, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Nici echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă sosit la faţa locului nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. 

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău au spus că nu se mai putea face nimic pentru bărbatul respectiv, el fiind externat conform procedurilor specifice bolnavilor de cancer în fază avansată.


×
Subiecte în articol: bolnav de cancer
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close