Antena 3 CNN Romandria Ei sunt doctorii care salvează vieţi. Tu cu cine te romândreşti? Participă la campania Antenei 3

Ei sunt doctorii care salvează vieţi. Tu cu cine te romândreşti? Participă la campania Antenei 3

Ei sunt doctorii care salvează vieţi. Tu cu cine te romândreşti? Participă la campania Antenei 3
29 Noi 2011   •   10:45

Campania "Romândria" continuă la Antena 3 şi pe lista eroilor au fost adăugate numele a doi doctori care au salvat viaţa a cel puţin doi români.

"În mod special mă mândresc cu doamna Dr. Mehic Florentina, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti care pe data de 01.01.11 în jurul orelor 11 mi-a salvat viaţa. Îi mulţumesc din suflet pentru tot ce a făcut pentru mine", ne-a scris Coches Geanina.

Şi Liana Panfil a mulţumit unui doctor, Cristoveanu, de la Marie Curie. "Băieţelul meu trăieşte datorită lui! Niciodată în această viaţă nu îl voi putea răsplăti... Răbdarea, ştiinţa, mintea, dar mai presus de toate INIMA acestui om trec de graniţele Romaniei. Este încă aici, deşi clinici din străinătate sunt dispuse să plătească bani grei pentru a-l avea! Este încă aici, pentru că a ales să ne salveze copiii, în condiţiile în care statul român ştim prea bine cum ajută sistemul de sănătate! Este încă aici pentru că este un EROU, care nu pretinde şi nu primeşte nimic, ba mai mult, dă din buzunarul dumnealui celor mai puţin norocoşi! Respect, pentru dumnealui şi echipa cu care lucrează!", scrie Liana.

Erou poate fi oricine, iar Antena 3 îţi oferă şansa să îl faci cunoscut, cu ocazia zilei naţionale, pe acela care te-a ajutat într-un anumit moment din viaţă sau care te face să te simţi mândru. Poate fi Răzvan Roşu, un artist şi student la Etnologie, propus de Carolina Marcu, sau Dan Puric, cu care Viorica Buhuta se mândreşte că este contemporană şi conaţională.

Scrie-ne pe Facebook sau la [email protected] cine este eroul tău şi motivele tale de mândrie vor fi prezentate tuturor. "Spune cu cine te romândreşti ca să-ţi spunem cine eşti!"




×
Subiecte în articol: romandria Facebook Antena 3 Campanie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close