Antena 3 CNN Romandria Ei sunt eroii României. Tu cu cine te romândreşti? Participă la campania lansată de Antena 3

Ei sunt eroii României. Tu cu cine te romândreşti? Participă la campania lansată de Antena 3

Ei sunt eroii României. Tu cu cine te romândreşti? Participă la campania lansată de Antena 3
24 Noi 2011   •   15:07

Mai multe persoane au profitat de şansa oferită de Antena 3 de a-l face cunoscut, cu ocazia zilei naţionale, pe eroul anonim care i-a ajutat într-un anumit moment din viaţă. Astfel, pe pagina de Facebook Romandria, oamenii ne-au spus care sunt motivele pentru care sunt mândri că sunt români şi care sunt oamenii care stârnesc în ei sentimentul de mândrie.

"Mă mândresc cu artistul meu de suflet Ovidiu Komornyik", ne spune Nicole E. Pentru ea, Ovidiu Komornyik "este un om şi un artist minunat prin tot ceea ce face. A salvat muzica uşoară românească reuşind să adune sub egida Casei sale de producţie OVO Music cei mai mari cântăreţi români (...). Îi mulţumesc că există şi că mi-a făcut viaţa mai frumoasă!", spune ea.

Leon T. se mândreşte cu o serie de profesori pe care i-a avut de-a lungul timpului, despre care spune că "pe lângă deosebita calitate profesională şi morală, aceşti oameni se remarcă şi prin entuziasmul lor pe care reuşesc să îl transmită şi elevilor şi studenţilor", în timp ce Dumitru L. spune că România se poate mândri cu "Profesorul Dr. Horaţiu Moldovan de la Spitalul C.C. Iliescu din Bucureşti, care i-a dat inimeni mele a doua viaţă".

Vlad L. este mândru numai şi pentru că este român, Dani S. se mândreşte cu iubita lui care este "singura care a reuşit să facă parte din ambele lumi ale mele", în timp ce Alina Oana T. se romândreşte cu "toate greutăţile care ne-au făcut mai puternici şi ne-au învăţat să credem CONTINUU într-o lume mai bună, cu toate victoriile mai mici sau mai mari care îmi arată, zi de zi, că mai am şanse să îmi recapăt România", precum şi "cu noi, UNIŢI pentru că putem să construim împreună ROMÂN(DR)IA noastră".

Aşadar, fiecare român are pentru el un erou – un medic care a salvat pe cineva drag, un părinte, un profesor, un pompier, un poliţist, un sportiv, un artist etc. E momentul să îl faceţi cunoscut. Scrieţi-ne pe Facebook sau la [email protected] cine este şi motivele voastre de mândrie vor fi prezentate tuturor.

×
Subiecte în articol: romandria Antena 3 Campanie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close