Antena 3 CNN Romandria "Mă mândresc că în România mai sunt oameni". Tu cu ce te romândreşti? Scrie-ne cine e eroul tău

"Mă mândresc că în România mai sunt oameni". Tu cu ce te romândreşti? Scrie-ne cine e eroul tău

"Mă mândresc că în România mai sunt oameni". Tu cu ce te romândreşti? Scrie-ne cine e eroul tău
01 Dec 2011   •   10:50

Românii din toată lumea sărbătoresc astăzi Ziua Naţională. Este o zi de mândrie naţională, o zi în care ne romândrim cu eroii din trecut sau cu cei din prezent. Aceştia din urmă au fost făcuţi cunoscuţi în cadrul campaniei "Romândria" demarată de Antena 3, pentru că fiecare dintre noi are un erou.

Pe pagina de Facebook Romandria, Silviu Marin ne scrie că se romândreşte cu "faptul că, în România de AZI, MAI SUNT oameni. Or, eu am şi fost ajutat de cel puţin patru asemenea persoane, de-a lungul timpului, respectiv cu studiile mele liceale şi universitare, iar CALIBRUL d-lor era şi ESTE unul... deosebit. Faptul că MAI SUNT români - nu doar precum cei care ajută filantropic, ci şi cei care *iau atitudine* la adresa abuzurilor statale băsiste -,... *mă încurajează* în această "mare" de amorfism psihomental naţional. La mulţi ani la 93 de ani, Românie veterană!"

Într-un alt mesaj, Maria Călin spune că se mândreşte cu bunicul ei, "primul român mort pentru dezrobirea Basarabiei, gen. Niculescu Gheorghe, cu tatăl meu care a dăruit cinci invenţii în petrochimie acestui popor, cu mama care a educat generaţii de copii, cu mine însămi pentru că am scris şi publicat pentru poporul meu, pentru că am refuzat oferte de a lucra în străinătate şi am rămas aici, lânga Sarmisegetusa şi Putna. Mă mândresc cu faptul că însuşi Papa a afirmat că Romania este Grădina Maicii Domnului".

Scrie-ne şi tu pe Facebook sau la [email protected] cine este eroul tău şi motivele tale de mândrie vor fi prezentate tuturor. "Spune cu cine te romândreşti ca să-ţi spunem cine eşti!"



×
Subiecte în articol: romandria Antena 3 Campanie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close