Antena 3 CNN Romandria "Mă romândresc când un străin îmi spune că cei mai buni prieteni ai lui sunt români". Tu cu cine te romândreşti?

"Mă romândresc când un străin îmi spune că cei mai buni prieteni ai lui sunt români". Tu cu cine te romândreşti?

"Mă romândresc când un străin îmi spune că cei mai buni prieteni ai lui sunt români". Tu cu cine te romândreşti?
25 Noi 2011   •   16:55

Mesajele continuă să curgă pe pagina de Facebook Romandria. Tot mai multe persoane au profitat de şansa oferită de Antena 3 de a-l face cunoscut, cu ocazia zilei naţionale, pe eroul anonim care i-a ajutat într-un anumit moment din viaţă. Oamenii au intrat pe pagina de Facebook dedicată acestei campanii şi ne-au spus care sunt motivele pentru care sunt mândri că sunt români şi care sunt oamenii care stârnesc în ei sentimentul de mândrie.

Iată mai jos o serie de alţi eroi cu care ne putem romândri:

"Ma Romandresc cu parintii mei care se lupta cu greutatile pe care le intampina fiecare din noi in Romania... Ma Romandresc cu orasul meu in care m-am nascut si in care am crescut... Ma Romandresc atunci cand un strain imi spune ca cei mai buni prieteni ai lui sunt romani... Ma Romandresc atunci cand un strain imi spune ca vrea neaparat sa viziteze Romania... Ma Romandresc atunci cand pe canale straine vad reportaje despre Romania... Ma Romandresc atunci cand vad oameni fericiti pentru ca sunt romani... Ma Romandresc atunci cand sunt printe romani!", ne-a scris Lupu R.

Cristina C. ne spune că ea se romândreşte cu Morosanu Vasilica şi Bogdan Badiu, "cei mai creativi oameni pe care îi cunosc", iar Dina L. se simte mândră că este contemporană cu alpinista Crina Coco Popescu.

Anamaria Ş. se mândreşte cu mama ei care în ciuda traiului greu nu se plânge niciodată, pentru că "este o luptătoare", iar Stefan N. se mândreşte cu "iubita mea Bucovina". De ce? Pentru că "mi-a oferit onoarea de a mă naşte pe acest tărâm minunat", spune Ştefan.

Rodica V. enumeră ca motive de mândrie actorii români, tinerii plecaţi peste meleaguri care aduc faimă şi renume României, medicii noştri, precum şi cu inventatorii medaliaţi ai României. "Şi-n încheiere mă măndresc cu ţara mea! De ce? Pentru că este ţara mea! Aici m-am născut, aici am crescut, aici trăiesc! Aici mi-am născut, crescut şi educat copilul! Şi atunci, mă mândresc cu copilul meu!", mai spune Rodica.

Lucian P. propune "o listă foarte lungă" de persoane cu care se mândreşte şi pe care o puteţi citi în întregime pe pagina de Facebook a campaniei, unde puteţi vedea (sau urca la rândul vostru) şi poze care să portretizeze mândria de a fi români, precum cea urcată de Radu Mihai C.

Nu uita să ne spui cu cine te romândreşti ca să-ţi spunem cine eşti!. Fiecare român are pentru el un erou – un medic care a salvat pe cineva drag, un părinte, un profesor, un pompier, un poliţist, un sportiv, un artist etc. E momentul să îl faci cunoscut. Scrie-ne pe Facebook sau la [email protected] cine este şi motivele tale de mândrie vor fi prezentate tuturor.

×
Subiecte în articol: romandria Campanie Antena 3 1 Decembrie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close