Antena 3 CNN Romandria Oriunde ar fi, românul are un erou. Tu cu cine te romândreşti? Participă la campania Antenei 3

Oriunde ar fi, românul are un erou. Tu cu cine te romândreşti? Participă la campania Antenei 3

Oriunde ar fi, românul are un erou. Tu cu cine te romândreşti? Participă la campania Antenei 3
30 Noi 2011   •   12:23

Fie că locuieşte în România sau peste hotare, fiecare dintre noi are un erou cu care se romândreşte. Este cazul şi Luminiţei Ancuţa, care ne-a scris pe pagina de Facebook Romandria că este în străinătate, dar că îşi aduce aminte cu cea mai mare plăcere de învăţătoarea ei. "A fost un om deosebit de bun şi pe care am s-o iubesc toată viaţa. Predau limba engleză şi limba română în Tokyo şi aplic tehnicile ei, mi le aduc aminte cu plăcere, sunt actuale. Îi mulţumesc pentru că m-a făcut să înţeleg că dacă educaţia se face cu dragoste, rezultatul nu poate fi decât unul bun. Mulţumesc D-na Ştefănescu!", a scris Luminiţa Ancuţa.

Banciu Elena se mândreşte cu Monica Tatoiu, "pentru că este un mentor pentru mine în tot ceea ce reprezintă ca mamă, soţie şi om de afaceri", iar Secu Ioana Elena se mândreşte cu "oamenii care au luptat pentru poporul român, care au avut curajul să vorbească din dragoste pentru poporul român, cu oamenii care au fost gata să-şi dea viaţa pentru acest popor, cu oamenii care au murit păstrând în suflet credinţa în natura unică a acestui popor". "Unul dintre acesti oameni a fost bunicul meu, Gheorghe Badescu, poet, inchis la varsta de 17 ani (1953) de catre comunisti. Ii multumesc ca, prin amintirea sa si a faptelor sale, imi da puterea sa mai fiu, inca, mandra de tara in care m-am nascut", a mai scris Ioana.

Erou poate fi oricine, iar Antena 3 îţi oferă şansa să îl faci cunoscut, cu ocazia zilei naţionale, pe acela care te-a ajutat într-un anumit moment din viaţă sau care te face să te simţi mândru. Poate fi Răzvan Roşu, un artist şi student la Etnologie, propus de Carolina Marcu, sau Dan Puric, cu care Viorica Buhuta se mândreşte că este contemporană şi conaţională.

Scrie-ne pe Facebook sau la [email protected] cine este eroul tău şi motivele tale de mândrie vor fi prezentate tuturor. "Spune cu cine te romândreşti ca să-ţi spunem cine eşti!"

×
Subiecte în articol: Antena 3 romandria Campanie
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close