Antena 3 CNN România la vot România la vot. Cine luptă pentru Bistriţa

România la vot. Cine luptă pentru Bistriţa

În Ardeal începe agitaţia pentru alegerile locale din 27 septembrie. În Bistriţa-Năsăud, competiţia nu pare deloc uşoară. Se remarcă aici Claudiu Sorin Roşu Mareş, preşedintele PPU-SL al filialei locale. În prezent, bistriţeanul este secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi este prima sa candidatură la funcţia de primar. De profesie inginer diplomat, politiicianul a lucrat atât în mediul privat, cât şi la stat, în funcţia de director al oficiului judeţean pentru finanţarea investiţiilor rurale. În această competiţie mai intră Ionuş Simionca din partea PMP care a mai candidat pentru funcţia de primar şi în 2016, dar fără succes. Acesta a trăit 11 ani în Statele Unite ale Americii, iar din 2016 este deputat. PNL îl trimite în cursă pe Ioan Turc, în timp ce PSD mizează pe Cristian Nicolae. Un lucru este sigur. Viitorul primar va avea de recuperat mai multe proiecte pierdute de actuala administaţie, printre care stadionul Jean Pădureanu, modernizarea malurilor râului Bistriţa, sau a pădurii Codrişor.

România la vot. Cine luptă pentru Bistriţa
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2020   •   20:50

Cu o experienţă consistentă atât în domeniul privat, cât şi de stat, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Sorin Mareş şi-a lansat astăzi, oficial, candidatura pentru postul de primar al Bistriţei.

Sorin Mareş spune că are trei piloni principali în programul său.

''Prioritate pentru mine este educaţia, siguranţa cetăţenilor şi a locurilo de muncă, precum şi atragerea fondurilor europene. Nu neglijez în acelaşi timp sportul, cultura, tineretul. Vreau să închid prăpastia dintre generaţii'', spune Sorin Mareş, candidatul PPU-SL la primăria Bistriţa-Năsăud.

În cursă, alături de Sorin Mareş vor intra liberalul Ioan Turc, social-democratul, Cristian Nicolae şi Ionuţ Simionca din partea PMP. Toţi sunt puşi faţă în faţă cu problemele bistriţenilor.

×
Subiecte în articol: sorin mares Bistriţa România la vot
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close