România la vot

România la vot

 • România la vot
  01 Dec, 21:10
  Umaniştii hunedoreni s-au recules la Ţebea şi au depus coroane de flori la mormântul lui Avram Iancu, cel care visa să vadă naţiunea română unită. Acesta este un gest patriotic pe care reprezentanţii Partidului Puterii Umaniste -social liberal îl fac an de an. Ei spun ca a venit vremea sa ne respectăm valorile nationale.şi ţara
  umanisti hunedoara ziua nationala 1 decembrie

  Umaniștii, moment de reculegere de Ziua Națională

 • România la vot
  27 Noi, 09:30
  Moment solemn la Mausoleul de la Mărăşeşti. Membrii PP-USL au depus coroane şi au ţinut un moment de reculegere în memoria eroilor care s-au jertfit în Primul Război Mondial şi au făcut posibilă reîntregirea ţării. La monumentul care adăposteşte rămăşiţele a peste 5000 de soldaţi şi ofiţeri, membrii PP-USL au transmis un mesaj de suflet, pe care l-au imprimat şi pe coroane: "Credinţă în România".
  ppusl mausoleu marasesti

  Liderii PP-USL au depus coroane la Mausoleul de la Mărăşeşti şi au transmis un mesaj de suflet: "Credinţă în România"

 • România la vot
  28 Aug, 13:15
  A început oficial campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie! Startul oficial a fost marcat de candidatul dreptei, Nicuşor Dan, care a lipit un afiş electoral chiar la miezul nopţii pe un panou din Piaţa Victoriei. Alaturi de el au fost Ludovic Orban şi Violeta Alexandru, dar şi liderul USR, Dan Barna.
  romania la vot nicusor dan a dat startul campaniei electorale

  România la vot. Nicușor Dan a dat startul campaniei electorale

 • România la vot
  24 Aug, 19:30
  Comuna Bătrâna din judeţul Hunedoara este cea mai mică din ţară. Mai are 120 locuitori, care trăiesc în patru sate, din care două sunt pustii şi fără curent. Cea mai mare problemă a localnicilor din Bătrâna o reprezintă drumul de acces, care n-a fost reparat de 40 de ani.
  romania la vot cine lupta pentru batrana

  România la vot. Cine luptă pentru Bătrâna

 • România la vot
  20 Aug, 19:15
  Lupta pentru scaunul de primar al municipiului Bacău va fi foarte aprigă anul acesta. Actualul edil, Cosmin Necula, nu mai candidează din partea PSD, ci din partea Pro România. El consideră că a avut un mandat cu realizări şi vrea să obţină încă unul.
  romania la vot lupta stransa la primaria bacau

  România la vot. Luptă strânsă la Primăria Bacău

 • România la vot
  18 Aug, 21:30
  Partidul Puterii Umaniste-Social Liberal propune pe lista de consilieri locali la Deva o tânără în scaun cu rotile. Prin această candidatură, PPU-SL vrea să atragă atenţia asupra persoanelor cu nevoi speciale din România, a căror drepturi nu sunt respectate în totalitate.
  romania la vot candidata cu o vointa de neoprit

  România la vot. Candidata cu o voință de neoprit

 • România la vot
  18 Aug, 18:45
  Scaunul de primar al municipiului Arad este râvnit de 9 candidaţi. Printre aceştia se află şi Roxana Elena Cirţi, candidata Partidului Puterii Umaniste Social Liberal, care şi-a propus atragerea de fonduri europene, prin care să transforme Aradul în mica Vienă.
  romania la vot cine lupta pentru arad

  România la vot. Cine luptă pentru Arad

 • România la vot
  17 Aug, 16:00
  Vom merge astăzi într-un judeţ văzut în ultimii ani drept un adevărat fief al socia-democraţilor, unde de această dată îi vom cunoaşte pe doi dintre cei care vor să întrerupă domnia PSD în Teleorman. Eugen Pârvulescu este senatorul liberal care candidează pentru şefia Consiliului Judeţean şi alături de Adrian Iorga, PNL-istul care luptă pentru Primăria din Videle, doreşte să schimbe reputaţia unui judeţ cu probleme, care a strânit atâtea controverese în ultimii ani.
  romania la vot cine lupta pentru teleorman

  România la vot. Cine luptă pentru Teleorman

 • România la vot
  14 Aug, 15:15
  După primăria Capitalei, cea mai strânsă competiție electorală care se va da la București este pentru Sectorul 1. Dan Tudorache, actualul primar, vrea sa obțină un al doilea mandat din partea PSD. Principala sa contracandidată este Clotilde Armand, susținută la acest scrutin și de PNL.
  romania la vot cine lupta pentru sectorul 1

  România la vot. Cine luptă pentru Sectorul 1

 • România la vot
  13 Aug, 20:30
  În lupta pentru şefia Consiliului Judeţean Galaţi, canditatul PNL, senatorul George Stângă, şi-a adus un sprijin de nezdruncinat. la propriu. Este vorba de luptătorul K1 Cătălin Moroșan, poreclit Moartea din Carpați, care va deschide lista de consilieri județeni PNL la Galați.
  romania la vot cine lupta pentru cj galati

  România la vot: Cine luptă pentru CJ Galaţi

 • România la vot
  13 Aug, 15:45
  Vorbim acum despre un oraş pentru care se luptă doi foşti primari. Este vorba despre Craiova, acolo unde în cursa electorală s-au înscris, printre alţii, Lia Olguţa Vasilescu şi Antonie Solomon. Acesta din urmă a avut aproape două mandate în fruntea oraşului. Spun "aproape" pentru că al doilea mandat a fost întrerupt de un dosar penal şi o arestare. Asta în timp ce Lia Olguţa Vasilescu, cea care l-a bătut pe Solomon când au candidat ultima oară la locale, a reunţat la mandat pentru functia de ministru al Muncii în Guvernul Grindeanu. Liberalii îl aruncă în cursa pentru primăria Craiova pe deputatul Nicolae Giugea, oarecum necunoscut în politica mare. Asta în tip ce Alianţa USR-PLUS Dolj merge pe mâna avocatul Lucian Săuleanu, decan al Baroului Dolj şi deţinătorul uneia dintre cele mai mari firme de avocatură din ţară.
  romania la vot cine lupta pentru craiova

  România la vot: Cine luptă pentru Craiova

 • România la vot
  11 Aug, 19:00
  O localitate din România are o competiţie electorală mai puţin obişnuită. La ultimele rânduri de alegeri, candidatul UDMR a fost nevoit să îl confrunte pe. celălalt candidat UDMR. Asta pentru că în comuna respectivă, majoritatea populaţiei este de etnie maghiară şi puţine partide răzbat acolo. La alegerile din acest an însă cineva s-a gândit să rupă monopolul UDMR. Aflăm despre ce este vorba din materialul următor, marca România la Vot.
  romania la vot lupta inedita in comuna salcea

  România la vot. Luptă inedită în comuna Sălacea

 • România la vot
  11 Aug, 16:40
  Sectorul şase a intrat de patru ani într-un amplu program de reabilitare termică a locuinţelor, iar acest proiect va continua, spune actualul primar, dacă mai primeşte un nou mandat.
  romania la vot cine lupta pentru sectorul 6

  România la vot. Cine luptă pentru sectorul 6

 • România la vot
  11 Aug, 08:35
  La Piatra Neamţ s-au format mai multe alianţe eletorale ce vor susţine candidaţii la Primărie. Cea mai puternică dintre acestea se află în spatele candidatului propus de PSD. Acesta este nimeni altul decât fostul ministru al Transporturilor, Răzan Cuc.
  romania la vot cine lupta pentru piatra neamt

  România la vot. Cine luptă pentru Piatra Neamţ

 • România la vot
  10 Aug, 16:30
  Sectorul 5 este condus în acest moment de Daniel Florea, care îşi doreşte încă un mandat la primărie. Spune că are multe proiecte pe care vrea să le pună în practică în noul mandat şi toate vor aduce beneficii cetăţenilor.
  romania la vot cine lupta pentru sectorul 5

  România la vot. Cine luptă pentru Sectorul 5

 • România la vot
  07 Aug, 20:14
  Partidul Social Democrat și Partidul Puterii Umaniste social-liberal au anunțat, la Bacău, formarea Alianței Social Umaniste, pentru alegerile locale. Candidatul susținut de alianță pentru Primăria Municipiului este umanistul Sorin Umbrărescu
  romania la vot alianta social umanista la bacau

  România la vot. Alianţa social umanistă, la Bacău

 • România la vot
  06 Aug, 18:00
  Neculai Onţanu, candidatul PPUSL şi ADER pentru Primăria Sectorului 2, și-a prezentat principalele proiecte. Onțanu le promite bucureștenilor că va reporni dezvoltarea economică și socială a Sectorului 2.
  romania la vot cum lupta neculai ontanu pentru sectorul 2

  România la Vot. Cum luptă Neculai Onțanu pentru Sectorul 2

 • România la vot
  05 Aug, 18:00
  Din seria nemuritorii, mergem în judeţul Neamţ, comuna Bozieni. Doinel Grumăzescu este primar de 30 de ani, din 1990, şi va candida anul acesta pentru al 8-lea mandat. Este unul dintre cei mai longevivi edili din România, aşa că i se spune Patriarhul.
  romania la vot primarul cu sapte mandate doinel grumazescu

  România la vot. Doinel Grumăzescu, primarul cu şapte mandate

 • România la vot
  05 Aug, 17:00
  Actualul edil George Scripcaru îi are contracandidaţi pe fostul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomiţeanu, pe cardiologul Florin Orţan, pe senatorul Allen Coliban şi pe şeful OPC Braşov, Sorin Susanu
  romania la vot cine vrea primaria brasovului

  România la vot. Cine vrea Primăria Braşovului

 • România la vot
  03 Aug, 16:45
  Se prefigurează o luptă foarte interesantă pentru Primăria Municipiului Alexandria în această toamnă. Sunt deja patru candidaţi înscrişi în competiţie, iar cu mari şanse ar fi creditat actualul primar în funcţie, Victor Drăguşin, susţinut de PSD. Aflat la finalul celui de-al treilea mandat, edilul de Teleorman are de partea sa, popularitatea partidului care tradiţional a învins PNL în judeţ. De cealaltă parte, Vera Mitran este pariul liberalilor, în condiţiile în care aceasta stă cel mai bine în sondajele locale şi speră să învingă social-democraţii. Acelaşi lucru speră şi Sorin Sferle candidatul alianţei USR-PLUS, un nume cu mai puţină notorietate, dar care speră să smulgă voturile cetăţenilor din Alexandria. Şi, nu în ultimul rând, după o pauză de câţiva ani, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, Marius Rivera Badea revine în politică şi canidează la Primăria Alexandria din partea ALDE. Acesta şi-a justificat retragerea temporară din politică punând-o pe seama tinereţii şi crede că până în prezent este cea mai bună soluţie pentru Alexandria.
  romania la vot cine lupta pentru alexandria

  România la vot. Cine luptă pentru Alexandria

 • România la vot
  01 Aug, 00:00
  Rubrica ''România la vot'' vă prezintă doi oameni ambiţioşi care au mai avut frâiele primăriei pe mână, dar acum vor să transforme comunele de baştină în localităţi de rang european. Cadru didactic, Dumitru Spulber, candidează din partea PPU-SL pentru postul de edil al comunei Ţibăneşti, avându-i drept contracandidaţi pe USR-istul Lucian Vornicu, liberalul Neculai Munteanu şi Aurica Cobuz din partea PSD. Competiţia e acerbă şi în Răducăneni.
  romania la vot neculai botezatu candidat umanist la raducaneni

  România la vot. Neculai Botezatu, candidat umanist la Răducăneni

 • România la vot
  31 Iul, 19:50
  Va fi o luptă cel puţin interesantă pentru primăria Sectorului 4 în această toamnă. Sunt deja patru candidaţi înscrişi în cursă, iar cele mai mari şanse le are actualul edil, Daniel Băluţă, susţinut de PSD. În timpul mandatului său, Sectorul 4 a cunoscut o dezvoltare economică foarte rapidă, cu multe investiții ale Primăriei prin care s-a încercat schimbarea imaginii acestei părţi a Capitalei.
  romania la vot cine lupta pentru sectorul 4

  România la vot. Cine luptă pentru sectorul 4

 • România la vot
  30 Iul, 20:50
  În Ardeal începe agitaţia pentru alegerile locale din 27 septembrie. În Bistriţa-Năsăud, competiţia nu pare deloc uşoară. Se remarcă aici Claudiu Sorin Roşu Mareş, preşedintele PPU-SL al filialei locale. În prezent, bistriţeanul este secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi este prima sa candidatură la funcţia de primar. De profesie inginer diplomat, politiicianul a lucrat atât în mediul privat, cât şi la stat, în funcţia de director al oficiului judeţean pentru finanţarea investiţiilor rurale. În această competiţie mai intră Ionuş Simionca din partea PMP care a mai candidat pentru funcţia de primar şi în 2016, dar fără succes. Acesta a trăit 11 ani în Statele Unite ale Americii, iar din 2016 este deputat. PNL îl trimite în cursă pe Ioan Turc, în timp ce PSD mizează pe Cristian Nicolae. Un lucru este sigur. Viitorul primar va avea de recuperat mai multe proiecte pierdute de actuala administaţie, printre care stadionul Jean Pădureanu, modernizarea malurilor râului Bistriţa, sau a pădurii Codrişor.
  romania la vot cine lupta pentru bistrita

  România la vot. Cine luptă pentru Bistriţa

x close