Antena 3 CNN România la vot Selly, mesaj de forță pentru politicieni: „Educația trebuie să fie o prioritate națională”

Selly, mesaj de forță pentru politicieni: „Educația trebuie să fie o prioritate națională”

Mesaj de forță pentru politicieni de la vloggerul de succes Selly, care votează pentru prima oară la alegerile locale. Educația trebuie să fie o prioritate pentru toți cei care ocupă funcții. Fără educație, țara n-are niciun viitor, spune Selly.

Selly, mesaj de forță pentru politicieni: „Educația trebuie să fie o prioritate națională”
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Sep 2020   •   18:37

Celebrul vlogger Selly, Andrei Șelaru pe numele oficial, a vorbit la Antena 3 depre importanța votului și nevoia de o reformă educațioanlă în România: 

„Vreau să vă încurajez să ieșiți la vot în număr cât mai mare. Nu îi lăsați pe alții să decidă în locul vostru. Votați, și mai ales votați informat! Informați-vă foarte bine înainte de a pune ștampila pe un candidat, vedeți ce a făcut, vedeți ce planuri concrete pentru schimbare are respectivul candidat și dacă îmi permiteți o mică sugestie, interesați-vă de oameni care au un plan și pentru educație”. 

Selly: „Educația trebuie să fie o prioritate națioanlă pentru țara noastră”

Selly a punctat și importanța educației în România: „Dintr-o educație precară pleacă toate problemele cu care ne confruntăm, de la claxoanele pe care le auzim în trafic la rata șomajului și așa mai departe. România stă foarte prost la capitolul educație, cu peste 40% analfabeți funcționali.

De 30 de ani nu s-au schimbat foarte multe în sistemul educațional de la noi și dacă acum nu începem o schimbare va fi foarte foare târziu și vom regrata foarte mult. Așadar, educația trebuie să fie o prioritate națioanlă pentru țara noastră iar oamenii pe care îi votăm în funcții publice trebuie să aibă drept prioritate schimbarea educației, o reformă educațională adevărată”, a spus Selly la Antena 3. 

Selly, mesaj de forță pentru politicieni: „Fără educație, țara nu are niciun viitor”

×
Subiecte în articol: Selly vot
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close