Antena 3 CNN România la vot România la vot: Cine luptă pentru CJ Galaţi

România la vot: Cine luptă pentru CJ Galaţi

În lupta pentru şefia Consiliului Judeţean Galaţi, canditatul PNL, senatorul George Stângă, şi-a adus un sprijin de nezdruncinat. la propriu. Este vorba de luptătorul K1 Cătălin Moroșan, poreclit Moartea din Carpați, care va deschide lista de consilieri județeni PNL la Galați.

România la vot: Cine luptă pentru CJ Galaţi
de Iulia Gorgorin    |    13 Aug 2020   •   20:30

Principalul adversar este candidatul PSD, Costel Fotea, actualul preşedintele al Consiliului, care spune că a reuşit investiţii record în mandatul său, în special pe partea de infrastructura rutieră.

Dacă va câştiga un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea dă asigurări că va continua modernizarea drumurilor judeţene precum şi a centurii ocolitoarea a Galaţiului.

''Dorim ca toată infrastructura să fie refacut şi deja lucram pentru noul exercitţu finaciar 2020-2027 lucram la studii de fezabilitate pentru a depune alte proiecte pentru a continua modernizare infrastructurii rutieră în judeţul Galaţi.

Din 610 km de covor asfaltic, doar în acest mandat avem proiecte şi lucrări în derulare pe 350 de km de drum judetean pe care să îl modernizăm cu fonduri europene. Aceşti bani nu înseamnă doar crearea unor conditţii de trafic mai sigur înseamnă şi crearea de locuri de muncă şi o infuzie de capital în economia judeţului Galaţi, a spus candidatul PSD, Costel Fotea.

Pe agenda candidatului PSD sunt modernizarea şi dotarea unităţii de primiri urgenţă Galaţi, precum şi construirea unui nou spital.

Tot la capitolul construcţii, Costel Fotea susţine că va ridica primul muzeu de artă vizuală din România.

''Am spus tot timpul că sănătatea este prioritate zero pentru mine şi pentru Consiliul Judeţean. În sănatate la ora actuală sunt peste 70 mil. euro investitii în construcţii noi'', a  spus Costel Fotea.

Pentru contracandidatul său de la PNL, senatorul George Stânga, prioritate au proiectele sportive destinate copiilor.

 ''Îmi doresc ca această educaţie sportivă să aibă o parte de informare, una de conştentizare cu privire la importanţa sportului pentru fiecare copil şi ea sa fie pus în aplicare printr-o infrastructura adecvată specifică la nivelul judetului Galaţi'', spune George Stanga, candidat PNL preşedinte CJ Galaţi.

La invitaţia senatorului George Stânga, în competiţia electorală pentru Consiliul Judeţean Galaţi va intra şi sportivul Cătălin Moroşan, în calitate de consilier.

Luptătorul K1 spune că îşi va da demisia din funcţia actuală de consilier judeţean din partea PNL la Iaşi, şi că va face naveta la Galaţi, oraşul în care în prezent studiază. În Iaşi politicianul spune că nu a găsit niciodata sprijin pentru proiectele sale.

''Gândiţi-vă că pe Comisia de Tineret şi Sport mereu am avut buget zero. Clar că tu nu poţi să implementezi un proiect daca nu ai o susţinere puternică din partea autorităţilor'', spune Cătălin Moroşan, candidat CJ PNL Galaţi.

Gălăţenii îşi doresc ca noul preşedinte al Consiliului Judeţean să creeze noi locuri de muncă şi să infiinţeze dispensare în mediul rural.

Campania electorală începe pe 28 august şi se va desfăşura conform unor noi reguli în contextul pandemiei

×
Subiecte în articol: România la vot Galați Costel Fotea
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close